-->

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη-Το μήνυμα του πιλότου του F16 [εικόνες & βίντεο]

 https://freshsnews.blogspot.com/2018/10/28-i-stratiotiki-parelasi-sti-thessaloniki-minyma-toy-pilotoy-toy-f16-eikones-vinteo.html
Με τη στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα και εκπροσώπων της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, κορυφώθηκε στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Ματαρέλα υποδέχτηκε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Κομμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής ΜΑκεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.   
Σερτζιο Ματαρέλα, Προκόπης Παυλόπουλος ετοιμοι να πάρουν τις θέσεις τους στην εξέδρα Σερτζιο Ματαρέλα, Προκόπης Παυλόπουλος ετοιμοι να πάρουν τις θέσεις τους στην εξέδρα
Σερτζιο Ματαρέλα, Προκόπης Παυλόπουλος Σερτζιο Ματαρέλα, Προκόπης Παυλόπουλος
Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εξάδρα των επισήμων Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εξάδρα των επισήμων
Ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης Ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης
Με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου η Φώφη Γεννηματά Με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου η Φώφη Γεννηματά
Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Λεβέντης
Ελενα ΡάπτηΕλενα Ράπτη
Aμέσως μετά την παρέλαση, ο κ. Ματαρέλα μαζί με τον κ. Παυλόπουλο, θα μεταβούν στην Κεφαλονιά, όπου θα αποδώσουν τιμές στο Μνημείο Πεσόντων Ιταλών Μεραρχίας Acqui και στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.
Το μήνυμα του πιλότου του F16 στην παρέλαση: Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα
Μήνυμα από τους αιθέρες έστειλε ο επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, ένα από τα μέλη της ομάδας Ζευς, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.  
«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το «όχι» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά», είπε από το πιλοτήριο του F16.
Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον επισμηναγό, είπε: «Κύριε Επισμηναγέ, Τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της.
Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».
Ο πιλότος, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», εντυπωσίασε με τους ελιγμούς του με το μαχητικό αεροσκάφος, αλλά και με το μηνύμα που έστειλε μέσα από το πιλοτήριο. 
Δείτε εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη:
Oι αεροπορικές επιδείξεις:
Φωτογραφίες: EUROKINISSI-Intimenews


Πηγή: iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3