-->

Ο Δήμος Αθηναίων επέλεξε: Η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου ο συντονιστής του συλλαλητηρίου

Η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, πήρε τελικά την άδεια από τον Δήμο Αθηναίων για το συλλαλητήριο της Κυριακής.
 https://freshsnews.blogspot.com/2018/01/30-o-dimos-athinaion-epelexe-i-syntonistiki-epitropi-ton-pammakedonikon-enoseon-yfilioy.html
Σημειώνεται ότι για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου για το ζήτημα της ΠΓΔΜ είχαν κατατεθεί δύο αιτήσεις, αλλά ο δήμος ζήτησε έγγραφα που να πιστοποιούν την εκπροσώπηση των σωματείων που δήλωναν οι δύο αιτούντες ότι τους υποστηρίζουν.
Τελικά, η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά ανέδειξε την Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων, καθώς βάσει των στοιχείων που συνόδευαν την αίτηση, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτική των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. 
Η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί.
Η αίτηση που δεν εγκρίθηκε είχε  υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».


iefimerida

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3