-->

Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για υπέροχο στιλ στην παραλία

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/07/2-ta-axesoyar-poy-hreiazesai-gia-yperoho-stil-stin-paralia.html

Ο,τι χρειάζεσαι για την εμφάνισή σου στην παραλία το φετινό καλοκαίρι είναι εδώ.
Το μαγιό είναι το βασικό κομμάτι, όμως τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα; Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να καθορίσουν το καλοκαιρινό outfit στην παραλία. Και όπου λεπτομέρειες, βάλτε τη λέξη «αξεσουάρ». Τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για να είμαστε προστατευμένες από τον ήλιο και όχι στιλιστικά αδιάφορες.
Κάποια από τα αξεσουάρ που ακολουθούν ίσως να τα διαθέτετε ήδη, άλλα ίσως να θέλετε να τα ανανεώσετε.
Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι αξίζετε μια εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, θα κολακέψει το σώμα σας και θα γοητεύσει. Τσάντα, γυαλιά, καπέλο, ένα μικρό διακριτικό κόσμημα. Όλα αυτά που συμπληρώνουν και παράλληλα καθορίζουν το στιλ μας στην άμμο.


Τσάντες
Η τσάντα είναι ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια του οutfit μας και την φετινή σεζόν οι προτάσεις της αγοράς είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ. Οι ψάθινες τσάντες που θυμόμαστε δεν είναι πια… απλά ψάθινες. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πρωτότυπες, διακριτικές. Οι λεπτομέρειές τους έχουν ποικιλία, ταιριάζουν με κάθε στιλ. Η τσάντα δεν είναι πια ένα ακόμα κομμάτι της εμφάνισής μας στην παραλία. Γίνεται η λεπτομέρεια που την κάνει ακόμα πιο θηλυκή και γοητευτική. Η τσάντα θαλάσσης αλλάζει, γίνεται πιο stylish.












Καπέλα


Τα καπέλα αυτή τη σεζόν έχουν μικρές λεπτομέρειες που τους δίνουν παιχνιδιάρικο ύφος, έχουν κεντήματα, φιόγκους, απρόσμενους συνδυασμούς χρωμάτων, ρίγες, κορδέλες.
Είναι μεγάλα, δεν παιρνούν απαρατήρητα, μπορούν να αλλάξουν όλο μας το look στην παραλία. Ακολουθούν τα σχέδια που φέτος το καλοκαίρι μας τράβηξαν την προσοχή!





A post shared by Eugenia Kim (@eugeniakimnyc) on May 19, 2017 at 12:45pm PDT


Μικρά, διακριτικά κοσμήματα
Τα gold hoops (οι χρυσοί κρίκοι) είναι ένα κόσμημα που πολλές σταρ του εξωτερικού αλλά και street style σταρ έχουν επιλέξει για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Μια γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει αλλά χωρίς υπερβολές -αν δηλαδή δεν της αρέσουν τα ογκώδη και φανταχτερά κοσμήματα- μπορεί να τους επιλέξει.

Οι χρυσοί (μικροί) κρίκοι είναι must του φετινού καλοκαιριού για όσες αγαπούν το νεανικό κόσμημα.




Aλυσίδα στο πόδι

 Τα κοσμήματα στα πόδια (foot jewelry) είναι μια από τις hot καλοκαιρινές τάσεις της σεζόν. Τα βραχιόλια αστραγάλου επιστρέφουν. Μια τάση από τα 90s δίνει στιλ στις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία.




Γυαλιά


Το φετινό καλοκαίρι αποθεώνει το έντονο χρώμα στα αξεσουάρ και τα γυαλιά. Η παλέτα διευρύνεται και εκρηκτικοί χρωματικοί συνδυασμοί αναβαθμίζουν την εμφάνισή μας. Τα γυαλιά είναι μεγάλα και έχουν χρώμα.






http://www.bovary.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3