-->

Samsung Galaxy S8: Οι γωνίες του είναι εύθραυστες σύμφωνα με drop tests

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/05/8-samsung-galaxy-s8-i-gonies-tou-ine-efthrafstes-symfona-me-drop-tests.html
To Samsung Galaxy S8 είναι μια πανέμορφη συσκευή, όμως η infinity οθόνη στερεί από την συσκευή την ανθεκτικότητα που θα έπρεπε να είχε. Γερμανοί testers, δοκίμασαν την συσκευή σε πτώσεις και βρήκαν πως η ναυαρχίδα της Samsung έσπασε γρηγορότερα από άλλες συσκευές.

Η γερμανική εταιρία που έκανε τις δοκιμές σε ένα ειδικό μηχάνημα που έχει, το οποίο επιτρέπει την αυτόματη πτώση της συσκευής από τα 80 εκατοστά, συνεχόμενα. Αυτού του είδους τα τεστ δοκιμάζουν την αντοχή της συσκευής στον χρόνο. Σύμφωνα με την εταιρία τα περισσότερα τεστ ξεπερνάνε τις 100 πτώσεις με απλές γρατζουνιές και σημάδια.



Οι στρογγυλές γωνίες του Galaxy S8 και τα πολύ μικρά bezels είναι και το αδύνατο σημείο του, αφού η συσκευή απέκτησε σπασμένο Gorilla Glass 5, μετά από 50 πτώσεις. Το Touch συνέχισε να δουλεύει στην οθόνη και το πίσω μέρες έμεινε ανεπηρέαστο, όμως σε σχέση με τον ανταγωνισμό παραμένει πίσω.

Το test.de προτείνει την χρήση θήκης, όμως κάτι τέτοιο θα σας στερήσει την απίστευτη εμφάνιση και αίσθηση της συσκευής, που είναι και ένα από τα δυνατά όπλα της. Από την άλλη το να κρατάμε €829 χωρίς προστασία στα χέρια μας δεν είναι και η σοφότερη επιλογή.

techmaniacs

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3