-->

Βροχές και καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του καιρού

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/05/28--broxes-kai-kataigides.html
Βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Στην Αττική θα συνεχιστούν οι νεφώσεις με βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασια δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή θα είναι η βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανεθί έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα στα κεντρικά και νότια θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους η σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά και βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
huffingtonpost

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3