-->

Σοκαριστικό βίντεο: Βρέθηκε κοριτσάκι «Μόγλης» σε ζούγκλα της Ινδίας


 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/6-vrethike-koritsaki-moglis-se-zougla-tis-indias.html
Η μικρή περπατά στα τέσσερα, έχει εξάρσεις θυμού και βίας, ενώ δεν καταλαβαίνει καμία γλώσσα

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ινδίας όταν σε μία καθιερωμένη περίπολό τους εντόπισαν ένα 8χρονο κοριτσάκι μαζί με πιθήκους.

Το κοριτσάκι αυτό που βρέθηκε μαζί με τους πιθήκους, δικαίως χαρακτηρίστηκε ως σύγχρονος θηλυκός Μόγλης, καθώς ήταν ανήμπορο να περπατήσει στα δύο πόδια αλλά και να επικοινωνήσει.

Το κοριτσάκι που περπάταγε στα τέσσερα και επικοινωνούσε με κραυγές, βρέθηκε από την τοπική αστυνομία σε μία απομακρυσμένη προστατευόμενη φυσική περιοχή στην Bahraich, στη βόρεια Ινδία.

Το 8χρονο κοριτσάκι ονομάστηκε «Κορίτσι Μόγλης» λόγω των εμφανών ομοιοτήτων που έχει με τη γνωστή ιστορία του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, τον Μόγλη, ένα αγοράκι που μεγάλωσε και ανατράφηκε από λύκους.

Η μικρή, σύμφωνα με τους Times της Ινδίας, βρέθηκε από τον επιθεωρητή Suresh Yadav και μεταφέρθηκε κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η μικρή έχει εξάρσεις θυμού και βίας, ενώ δεν φαίνεται να καταλαβαίνει οποιαδήποτε γλώσσα. Υποστηρίζουν επίσης ότι είναι ιδιαίτερα φοβισμένη με τους ανθρώπους και ενώ οι γιατροί προσπαθούν να τη μάθουν να περπατάει με δύο πόδια, εκείνη συνεχίζει να περπατά με τα τέσσερα.

 

protothema

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3