-->

Η σχέση σου απειλείται από αυτές τις 5 παγίδες του facebook!!


Η σχέση σου απειλείται από αυτές τις 5 παγίδες του facebook!!


Εκεί που νομίζεις ότι όλα ρέουν μέλι-γάλα μεταξύ σας, αρκεί μια και μόνη παρεξηγήσιμη ανάρτηση για να ξεσπάσει η θύελλα που θα φέρει την καταστροφή. Όμως τίποτα τέτοιο δεν μπορεί να απειλήσει τον έρωτα σου, αν μάθεις τα βασικά λάθη που κάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα και πώς να τα αποφύγεις.

Όσο χρήσιμα είναι τα κοινωνικά δίκτυα για να μένουμε σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν άλλο τόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν σε μια ερωτική σχέση.
Ιδού λοιπόν οι 5 παγίδες που πρέπει ν’ αποφύγεις για να γλιτώσεις του καυγάδες και να παραμείνετε ευτυχισμένοι μαζί:

1. Τα κρυμμένα μυστικά
Ας πούμε ότι ο πρώην σου σού στείλει ένα προσωπικό μήνυμα για να σε συγχαρεί για τη νέα σου δουλειά. Όσο αθώο κι αν είναι κάτι τέτοιο μην μπεις στον πειρασμό να το αποσιωπήσεις από τον τωρινό αγαπημένο σου, αφού ξέρεις ήδη πως αν εκείνος το βρει σε ανύποπτο χρόνο δεν θα χαρεί καθόλου. Καλύτερα λοιπόν να του αποκαλύψεις την αλήθεια και να γλιτώσεις το περιττό δράμα. Στο κάτω-κάτω δεν φταις εσύ για τα μηνύματα που σου στέλνουν.





2. Οι πόζες με τον πρώην
Από τη στιγμή που χωρίζεις με κάποιον οι φωτογραφίες που εξακολουθούν να σας δείχνουν σαν δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης δεν έχουν καμιά θέση στο προφίλ σου. Πόσο μάλλον όταν ο πρώην έχει αντικατασταθεί από κάποιο νέο πρόσωπο που σίγουρα θα νιώσει άβολα μ’ αυτή τη συνύπαρξη. Φυσικά, δεν χρειάζεται να σβήσεις αυτές τις φωτογραφίες εντελώς από το αρχείο σου, αλλά σίγουρα μπορείς τις φυλάξεις σε ένα φλασάκι και να τις ξεχάσεις στο βάθος ενός συρταριού. Έτσι μπορείς να προβάλεις κι εσύ την απαίτηση να κάνει κι εκείνος το ίδιο με το προφίλ του σε περίπτωση που έχει ξεχάσει κομμάτια του παρελθόντος του σε κοινή θέα με αποτέλεσμα να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όποτε επισκέπτεσαι τη σελίδα του.

3. Η αλλαγή σε “σχέση”
Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε… Για κανένα λόγο μην αλλάζεις την κατάσταση στο πεδίο “σχέση” πριν το συμφωνήσεις ξεκάθαρα μαζί του. Πρόκειται για μια σημαντική δήλωση που δεν μπορεί να γίνει ελαφρά τη καρδία και οπωσδήποτε ποτέ μα ποτέ από το πρώτο ραντεβού.

4. Τα δημόσια καυγαδάκια
Μπορεί να σου έρχεται να τον δολοφονήσεις απ’ τα νεύρα σου, αλλά αν αρχίσεις να τον κακολογείς μπροστά στις οθόνες όλων των “φίλων” σου δείχνεις απόλυτη έλλειψη σεβασμού και καταπατάς κάθε ίχνος εμπιστοσύνης μεταξύ σας, πέρα από το ότι γίνεστε ρόμπα και οι δύο έτσι. Οι κόντρες μεταξύ σας πρέπει να παραμένουν μεταξύ σας, ό,τι κι αν έχει προηγηθεί. Για να βρίσκεσαι εκ του ασφαλούς λοιπόν, δείξε διακριτικότητα και περιόρισε τα σχόλια σου στα ορόσημα της προσωπικής σου ζωής (νέα σχέση, αρραβώνας, γάμος, χωρισμός). Οτιδήποτε άλλο δεν αφορά κανέναν, άσε που λειτουργεί και αποτρεπτικά για τους μελλοντικούς υποψήφιους.

5. Τα μέλια που τρέχουν από παντού
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να δηλώνεις ερωτευμένη στο Facebook ή να ποστάρεις τις κοινές σας φωτογραφίες από καιρό εις καιρόν, αλλά όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση και -ακόμη χειρότερα- αν συνοδεύεται από ναζιάρικα σχόλια για τον “μπουμπούκο” σου απλά καταντάει αηδία για όλους τους άλλους. Άσε που μεταξύ τους μπορεί να βρίσκεται κι ο μελλοντικός εργοδότης σου. Γι’ αυτό άσε κατά μέρος τις πολλές διαχύσεις. Στο κάτω-κάτω, αν επιμένεις να καταγράφεις λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του δεσμού σας υπάρχουν και τα συμβατικά ημερολόγια και άλμπουμ τα οποία δεν κινδυνεύουν να σε εκθέσουν σε λάθος μάτια.


Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3