-->

14χρονο Παιδί έχασε την Όρασή του από Κάτι που Αγοράζουμε Πολλοί στα Παιδιά μας.

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/8-14chrono-pedi-echase-tin-orasi-tou.html
Πιθανότατα να έχετε δει αυτά τα laser που πολλά παιδιά έχουν σαν παιχνίδι. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε όμως είναι το πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν για τα παιδιά σας.
Σίγουρα έχετε ακούσει πώς δεν κάνει να φωτίζουμε στα μάτια με αυτά και υπάρχει λόγος γι’αυτό. Ένας έφηβος όμως προκάλεσε μόνιμη βλάβη στα μάτια του έτσι. Ήταν 14 ότι άρχισε να χάνει την όρασή του ξαφνικά. Ο οφθαλμίατρος σοκαρίστηκε όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο Ben Armitage είπε για τον ασθενή του:
«Είχε πάρει πρόσφατα ένα στυλό laser και δυστυχώς είχε φωτίσει στα μάτια του για ένα μικρό χρονικό διάστημα.»
Από ότι φαίνεται, το 75% της όρασής τους σε κάθε μάτι έχει χαθεί εξαιτίας αυτού του περιστατικού.  Ακούστε τι έχει να πει ο γιατρός για το περιστατικό:
«Το πίσω μέρος των ματιών του φαίνεται να έχει εγκαύματα από το laser, οπότε στην ουσία κατάφερε να κάψει  τον αμφιβληστροειδή χιτώνα των ματιών του.»
Έχασε σχεδόν αμέσως την όρασή του, χωρίς να νιώσει πόνο και από ότι φαίνεται ούτε με χειρουργείο, ούτε με γυαλιά βελτιώνεται το πρόβλημα.
Εάν το παιδί σας έχει κάποιο παρόμοιο παιχνίδι, σιγουρέψτε ότι καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι, αν και καλύτερο είναι να μην είχε καθόλου επαφή με τέτοια αντικείμενα. 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3