-->

Ο χιονιάς κατεβαίνει Νοτιότερα

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/18o-hionias-katevainei-notiotera.html

από αργά το βράδυ τα χιόνια θα επισκεφτούν και την Αττική

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας με κρύο, χιονοπτώσεις και τους Βοριάδες να διαδέχονται τις καταιγίδες και τους ισχυρούς νοτιάδες, που άφησαν πίσω τους έναν νεκρό αλλά και καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας. Χιονίζει σήμερα σε πολλές πεδινές της χώρας, κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια, με τον χιονιά να σφήνει ένα ελαφρύ λευκό πέπλο και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στο Ν. Αττικής η ημέρα πέρασε με συννεφιά κυρίως, αλλά από αργά το βράδυ περιμένουμε και εδώ το λευκό επισκέπτη. Ήδη το έχει στρώσει στην Πάρνηθα, ενώ αργότερα θα χιονίσει και στην Πεντέλη. Χιόνι θα δουμε να πέφτει επίσης στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής, από σήμερα αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στο κέντρο της πόλης αργά τη νύχτα.
Στην υπόλοιπη χώρα, η Θεσσαλονίκη άσπρισε. Πεζοδρόμια και οχήματα ακόμη και στο κέντρο της πόλης έχουν καλυφθεί από το χιόνι, που άρχισε να πέφτει μετά τα μεσάνυχτα. Σφοδρή χιονόπτωση έπληξε και τη Δυτική Μακεδονία και ειδικά την Φλώρινα, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων στα ορεινά γίνεται μόνο με αλυσίδες.
Έντονη είναι η χιονόπτωση στη Μαγνησία, με τα αυτοκίνητα να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Στα Χάνια του Πηλίου το χιόνι έχει φθάσει τα 60 εκατοστά, ενώ προβλήματα υπάρχουν στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης, από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι και την Λάρισα. Ο χιονιάς έχει επισκεφτεί και τη Φθιώτιδα.
Οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα είναι έντονες σε πολλές περιοχές τςη Φθιώτιδας τόσο προς Δομοκό, όσο και προς Μπράλο, ενώ πιο ασθενείς είναι στο δρόμο προς Καρπενήσι. Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα προς το παρόν, ενώ σε επιφυλακή είναι οι αρχές και για τον Σπερχειό. 

http://www.xalazi.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3