-->

Σοκ από τον συζυγοκτόνο της Κοζάνης που παρίστανε τον θλιμμένο σύζυγο -Συνεργός ο πεθερός της άτυχης Ανθής;

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/14sok-apo-ton-syzygoktono-tis-kozanis-poy-paristane-ton-thlimmeno-syzygo-.html
 Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από χθες τις τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση της αγνοούμενης μέχρι χθες 37χρονης Ανθής Λινάρδου. Η νεαρή μητέρα των τριών παιδιών βρέθηκε δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος μέχρι και την ύστατη στιγμή προσπαθούσε να παραπλανήσει τις Αρχές. Ερωτηματικά, τώρα, προκαλεί ο ρόλος του πατέρα του συζυγοκτόνου και πεθερού της 37χρονης. 
Οπως αποκαλύφθηκε, ο συζυγοκτόνος Τάσος Τσιουχάρας στραγγάλισε την 37χρονη Ανθή το Σάββατο το βράδυ όταν εκείνη του είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι θέλει να φύγει. Ο γάμος τους δεν πήγαινε καλά και η νεαρή σκεφτόταν να πάρει τα παιδιά της και να επιστρέψει στους γονείς της στον Πειραιά. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που τύφλωσε τον 40χρονο ήταν κάποια μήνυμα που έλαβε η άτυχη Ανθή στο κινητό της από πρώην σύντροφό της. 
Λεπτομέρεια που προκαλεί σοκ το γεγονός ότι στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα τρία ανήλικα παιδιά τους (ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια). Αμέσως πήρε τη σορό της νεκρής και την έθαψε σε χωράφι του ενώ αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του και κοιμήθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. 
Το επόμενο πρωί πήγε στο χωράφι και φρέζαρε το σημείο στο οποίο είχε θάψει την σύζυγό του και ακολούθως πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή της.  
Ο 40χρονος δράστης από την πρώτη στιγμή προέβαλλε τον ισχυρισμό ότι η γυναίκα του, τού είπε ότι πάει για ποτό, το Σάββατο το απόγευμα και δεν γύρισε ποτέ. Το ίδιο ανέφερε και στις καταθέσεις του στην ΕΛ.ΑΣ.. Ο συζυγοκτόνος, μάλιστα, ήταν τόσο σκληρός και καλά προετοιμασμένος, που δεν «έσπασε» ούτε κατά τη δεύτερη κατάθεσή του η οποία διήρκεσε 19 ώρες και κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί μέσα από συνεχείς κι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει, καθώς οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει, συνηγορούσαν στο ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα του ίδιου της του συζύγου. Κι όμως, ο 40χρονος δεν «έσπασε». Μέχρι και την ύστατη ώρα, έκρυβε τη σοκαριστική αλήθεια, συμμετέχοντας στις έρευνες και παριστάνοντας τον θλιμμένο και σε απόγνωση σύζυγο.
 Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποκρινόμενος ότι ανησυχεί για την τύχη της γυναίκας του. Μπροστά σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, όταν του έλεγαν να κάνει κουράγιο και να μείνει δυνατός για τα τρία τους παιδιά, βούρκωνε και τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν στις έρευνες. 
«Εχει αδειάσει ο κόσμος μου. Εχασα το μυαλό μου και δεν ξέρω τι θα απογίνω. Να γυρίσει για τα μωρά μας! Καμία μάνα δεν θα έκανε αυτό το πράγμα... Ειδια η Ανθή. Πιστεύω ότι θα γυρίσει. Απλά να δώσει ένα σημείο ζωής, να πει ''είμαι καλά''», έλεγε. 
Συνεργός στη δολοφονία ο πεθερός της 37χρονης;
Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τους κατοίκους της περιοχής, μάλιστα, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του, ο οποίος προσήχθη από τις Αρχές, για παράνομη οπλοκατοχή με το ενδεχόμενο της συνέργειας στο φόνο της νύφης του να είναι ανοιχτό.
Το ερώτημα που προσπαθεί να απαντήσει τώρα η αστυνομία είναι, λοιπόν, το αν ο συζυγοκτόνος είχε και συνεργό, βοήθεια ή έδρασε μόνος του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει απορία η εκδοχή που είχε δώσει το περιβάλλον του 40χρονου , προτού αποκαλυφθεί το έγκλημα. 
Οι δηλώσεις του πεθερού της 37χρονης είχαν περιπλέξει το θρίλερ. «Εφυγε με κάποιον, γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα» είχε πει επικαλούμενος αναρτήσεις στο Facebook της άτυχης Ανθής. Μάλιστα υποστήριζε ότι δεν κινδύνευε, ωστόσο διαψεύστηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν το πτώμα της βρέθηκε στο χωράφι του γιου του. 


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3