-->

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ !!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/12-XIONIA.html
Θεομηνία πολικής προελεύσεως ξεκίνησε τώρα στη κεντρική και βόρεια, βορειοανατολική Ευρώπη, με πυκνά χιόνια και δριμύ ψύχος, το δριμύτερο των τελευταίων χρόνων όπως υπογραμμίζει η έγκυρη και μεγάλη ιστοσελίδα καιρού Greek-Weather.Org.

Πολλαπλά βαρομετρικά χαμηλά σε συνδυασμό με πολικό ψύχος, θα εγκλωβιστούν σε όλη την βόρεια και ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη το χρονικό διάστημα 17-25 περίπου Ιανουαρίου, ενώ αυτά τα βαρομετρικά χαμηλά, θα συναντήσουν υψηλά ποσοστά υγρασίας δίνοντας σφοδρές χιονοπτώσεις και χιονοθύελλες.


Ο ισχυρός αντικυκλώνας με την ονομασία ''ΑΖΟΡΙΚΟΣ'', θα ανέλθει πάνω από την Ισπανία, φτάνοντας ως και την Αγγλία και τον ανατολικό Ατλαντικό, πιέζοντας ουσιαστικά όλα τα χιόνια και τη παγωνιά προς την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Τουρκία και γενικότερα τα Βαλκάνια, επισημαίνει το Greek-Weather.Org.

Ως τώρα όλα τα ΜΜΕ αναδημοσιεύουν το έκτακτο γεγονός του ερχομού του χιονιά ''THE BIG ONE'' που πρόβλεψε το Greek-Weather.Org, τονίζοντας δε πως πρόκειται για έγκυρη πρόβλεψη και για επιβεβαίωση και από Αμερικάνικα μοντέλα πρόβλεψης καιρού. Μην ακούτε τίποτα άλλο και λάβετε μέτρα για τον ισχυρό χιονιά που μας έρχεται από το βόρειο πόλο !!

w.greek-weather.org/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3