1. Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε ο καθένας τη σεξουαλική φαντασίωση που καίγεται να πραγματοποιήσει (σημ. είναι πολύ πιο εύκολο να την γράψεις παρά να την πεις φωναχτά στον άλλον). Στη συνέχεια παίξτε κάποιου είδους επιτραπέζιο παιχνίδι ή χαρτιά (στριπ πόκερ, ίσως;). Ο νικητής θα πραγματοποιήσει την φαντασίωσή του, αν και, για να λέμε την αλήθεια, πρόκειται για #winwinsituation.
2. Τόσα μέρη υπάρχουν, στο κρεβάτι θα κολλήσετε; Το πλυντήριο, το ντους, ο καναπές σας περιμένουν. Για το τελευταίο, σημείωσε ότι με σωστή τοποθέτηση μαξιλαριών, χεριών και ποδιών μπορείτε να δοκιμάσετε καινούριες στάσεις που ούτε φανταζόσασταν ότι θα καταφέρνατε πάνω στο στρώμα.
3. Και γιατί να δοκιμάσετε μόνο ένα καινούριο μέρος (ή έπιπλο;). Πιάστε πάλι χαρτί και μολύβι (απαραίτητα αξεσουάρ απ’ ότι φαίνεται για πειραματισμούς στο σεξ) και γράψτε μια λίστα με όοοοολα τα μέρη στα οποία θα θέλατε να το κάνετε. Μέσα στον επόμενο μήνα τσεκάρετε πόσα από αυτά θα καταφέρετε να σβήσετε από τη λίστα σας. Για να σας δούμε. Εντάξει, όχι να σας δούμε, κατάλαβες.
4. Α, και μια που είπαμε να δούμε, έχουμε πει τόσες φορές ότι το πορνό ενώνει τους ανθρώπους. Διάλεξε μια ταινία που σου αρέσει και ζήτησέ του να την δείτε μαζί. Δεν είναι μόνο ερεθιστικό και για τους δύο, αλλά θα καταλάβει και τι σου αρέσει χωρίς να χρειαστεί να του δώσεις ακριβείς οδηγίες (άλλο ένα #winwinsituation για τη σημερινή στήλη μας, HURRAY!)
5. Αν σου αρέσουν τα ποστ – ιτ κόλλησε χαρτάκια σε όλο το σπίτι που θα τον οδηγήσουν στο να βρει τον θησαυρό – εσένα δηλαδή. Τα δαντελωτά εσώρουχα είναι προαιρετικά.
6. Δέσε του τα μάτια να μην σε ξαναδεί. Όχι γενικά, αλλά κάποια φορά που θα σου βρίσκεται πρόχειρη μια γραβάτα ή ένα φουλάρι, δοκίμασε να περιορίσεις την ορατότητά του και να παίξεις με τις ερωτογενείς του ζώνες και την αίσθηση από ένα παγάκι ή ένα φτερό (Απόκριες έρχονται, κάτι θα βρεις). Αν είναι κλειστοφοβικός, προτίμησε τα υπόλοιπα 7 τιπς.
7. Φόρεσε μια περούκα και ένα ζευγάρι θανατηφόρες γόβες την ώρα που θα είστε μόνο οι δυο σας. Δεν είναι μόνο ότι εκείνος θα αισθάνεται σαν να βρίσκεται με κάποια άλλη, αλλά κι εσύ μπορεί να εμφανίσεις έναν ολοκαίνουριο εαυτό. Ποιος ξέρει πού μπορεί να φτάσετε. Ποιος.
8. Πειραματισμοί χωρίς sex toys, δεν γίνονται. Κάντε μια βόλτα στα sex shops (on line και μη) και διαλέξτε ό,τι σας αρέσει – οι επιλογές είναι πολλές, πάρα πολλές, για όλα τα γούστα, ό,τι αγαπάει ο καθένας (όχι, δεν μας σπονσοράρει κανείς). Μετά βρείτε ένα δίωρο για να το αφιερώσετε στα καινούρια σας παιχνίδια.

http://www.cosmopolitan.gr/