-->

Στις 14 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη - Ψάχνουν ημερομηνία για τους πολιτικούς αρχηγούς

  http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/2-ntideit-arxigwn.html

Εγινε δεκτή από τη Νέα Δημοκρατία η πρόταση της Κουμουνδούρου για διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη τηλεμαχία ήταν να διεξαχθεί με τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά λόγω του ότι η κυρία Φώφη Γεννηματά μιλάει την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν ημερομηνία για την πραγματοποίησή του.\

Η δεύτερη ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Για το θέμα υπήρξε επικοινωνία της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, με την διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Πηνελόπης Γαβρά.

Είναι η πρώτη φορά που γίνονται ντιμπέιτ από τις πρόωρες εκλογές του 2009, όταν είχαν διασταυρώσει τα πυρά τους ο Κώστας Καραμανλής με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Εκτός του ντιμπέιτ θα είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αντέδρασε με οργή και απειλεί ακόμα και με κατάληψη στα στούντιο της ΕΡΤ την ώρα της Τηλεμαχίας.

«Στήνουν ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών χωρίς τον αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, αποκλείουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου» δήλωσε.

http://www.tovima.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3