-->

Γλέζος: Φίλος ο Αλέξης, φιλτάτη η αλήθεια – Κατάργησε τη Δημοκρατία η κυβέρνηση Μαξίμου

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/22glezos.html
Εμμέσως πλην σαφώς ο Μανώλης Γλέζος άφησε να εννοηθεί ότι θα οδεύσει προς την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ «άδειασε» τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ εναντίον του.

«Ολα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα με ποιον θα συμπορευτούν τα μέλη που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα τεθούν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει θέμα. Ποτέ δεν είμαι κλειστός σε τίποτα» είπε μιλώντας στο Mega ο Μανώλης Γλέζος.

Οταν ρωτήθηκε αν αυτό μπορεί να εκληφθεί ως «ναι», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ούτε ως ναι ούτε ως όχι. Ολα είναι ανοικτά. Αναμονή».

Σε ερώτηση αν εξακολουθεί να εκτιμά τον Τσίπρα απάντησε: «Εξακολουθώ να αγαπώ και τον Αλέξη και όλους τους αγωνιστές» ενώ όταν του παρατήρησε ο Δημήτρης Τάκης ότι δεν θα είναι εύκολο να ταχθεί εναντίον του ο Μ. Γλέζος απάντησε με νόημα: «Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια. Αυτό τα λέει όλα». Υποστήριξε ότι «υπήρχε εναλλακτική παρά τα όσα λέει το μέγαρο Μαξίμου» και εγκάλεσε προσωπικά τον κ. Τσίπρα: «Τι σχέση έχει η δημοκρατία με το να αποφασίζει η κυβέρνηση Μαξίμου. Υπήρξε κατάργηση της Δημοκρατίας, όχι απλώς έλλειμμα».

Και κατέληξε: «Η κυβέρνηση Μαξίμου ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στο κόσμο».
http://www.tanea.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 

3