-->

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ !!!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/13-YourBlog.biz.html
Η κύρια σκέψη για την δημιουργία του YourBlog.biz βασίζεται στην ιδεολογία της "απεξάρτησης"από τα μονοπωλιακά social networks και το γιατί;Γιατί οι παρούσες συνθήκες ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την συμπαράσταση του ενός στον άλλο και κάτω από αυτό το πρίσμα γεννήθηκε το YourBlog.biz.Η όλη ιδέα δημιουργήθηκε αρκετούς μήνες πριν και όταν προέκυψε  η ανάγκη  να υπάρξει ένας χώρος στον οποίο Επαγγελματίες θα μπορούσαν να προβάλουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στο κοινό χωρίς να χρειάζονται "ειδικοί" και ένα φορτηγό λεφτά,ούτως ώστε η μικρομεσαία  επιχείρηση ή ο ελεύθερος επαγγελματίας μέσα από τον πανίσχυρο κόσμο του διαδικτύου να μπορέσει να προβληθεί σε μεγαλύτερο κοινό.
Η ιδέα αυτή  εμπλουτίστηκε με  διάφορες επιπλέον λειτουργίες που έχουν να κάνουν με δημιουργία ομάδων κοινού ενδιαφέροντος,με ενσωμάτωση του Skype για online συνομιλίες,με mini blogs,ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χώρο,με παιχνίδια για τις ελεύθερες ώρες και πολλά ακόμα gadgets,ώστε το YourBlog.biz να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες των χρηστών του διαδικτύου.

Ελπίζουμε στην ανταπόκριση του κοινού για τον απλό λόγο ότι τα πάντα είναι ΔΩΡΕΑΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΑ και στην κυριολεξία το YourBlog.biz είναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ !!!

Όπως και στην εισαγωγή,έτσι και στον επίλογο θέλουμε να  ευχαριστούμε τα είδη υπάρχοντα μέλη και ευχόμαστε αυτή η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ προσπάθεια να βρει ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,διότι το όλο concept βασίζεται στην συμμετοχή των χρηστών!

Με προσωπικό χρόνο και χρήμα στήσαμε αυτή την πλατφόρμα ώστε ο καθένας να έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει την δουλειά του ή να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του.

Το μόνο που επιδιώκουμε είναι η ευρεία συμμετοχή,ώστε να υπάρξει η ηθική επιβράβευση σε εμάς και να συνεχίσουμε με ακόμα πιο επωφελείς σχεδιασμούς !!!

Στην Ομάδα " YourBlog.biz Ερωτήσεις,προτάσεις,ιδέες",όπως άλλωστε δηλώνει και ο τίτλος,οι ερωτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες της κοινότητας είναι χαρά μας να απαντηθούν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

YourBlog.biz
 -
See more at: http://www.pswebsolution.net/2015/08/yourblog-biz.html#sthash.Cn4TWadu.dpuf

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3