-->

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το "νέο" Motorola Moto G 2015

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/motorola-moto-g-2015.html

Το τρίτης γενιάς «Moto G 2015» smartphone της Motorola
Εικόνες που αναρτήθηκαν σε ένα κινέζικο ψηφιακό φόρουμ και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στο Google Plus αποκαλύπτουν αυτό που θα μπορούσε να είναι το τρίτης γενιάς «Moto G 2015» smartphone της Motorola.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη συσκευή, ωστόσο οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο ενισχύουν τις φήμες που ήθελαν τη Motorola να αναπτύσσει ένα νέο smartphone.
Βάσει στοιχείων που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, το Moto G 2015 φαίνεται ότι διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410, 1GB μνήμη RAM καθώς και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8GB. Στις φωτογραφίες φαίνεται επίσης ότι η συσκευή τρέχει στην έκδοση 5.1.1 του λειτουργικού συστήματος Android της Google, ενώ διαθέτει κάμερα ανάλυσης 8Mpixels.
Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο σχεδιασμός της «νέας» συσκευής μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες εκδόσεις του Moto G που είχε κυκλοφορήσει η Motorola. Ωστόσο, το πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου φαίνεται να είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα smartphones της εταιρείας.
Καθώς οι εικόνες αυτές προέρχονται από αδιευκρίνιστη πηγή, είναι δύσκολο να πει κανείς κατά πόσο έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τεχνολογίας Techradar, το κινητό τηλέφωνο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες φέρει πολλές ομοιότητες με μία συσκευή που θα μπορούσε να είχε αναπτύξει η Motorola.
http://www.news.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3