-->

Οι Anonymous χτυπούν την αστυνομία του McKinney για το βίντεο της επίθεσης στην έφηβη

Η κοινότητα των χάκερ προσφέρει online 200 δολάρια με αντάλλαγμα πληροφορίες για την ταυτότητα ενός άνδρα με πολιτικά που βοηθούσε τους αστυνομικούς στην άσκηση βίας
Στο στόχαστρο της διεθνούς κολεκτίβας χάκερ Anonymous έχει βρεθεί η αστυνομία του McKinney στο Τέξας τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από τη δημοσιοποίηση ενός σοκαριστικού βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να επιτίθενται σωματικά και φραστικά σε μία ομάδα Αφροαμερικανών εφήβων.
Ένα πάρτι που διοργάνωσαν κάποια νεαρά παιδιά σε πισίνα στο Τέξας φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που επιχείρησαν να διαλύσουν τους εφήβους, χρησιμοποιώντας όμως αδικαιολόγητη βία. 
Τα πιο έντονα πυρά της κοινής γνώμης συγκεντρώνει ένας από τους αστυνομικούς που καταγράφηκε να βρίζει αισχρά τα παιδιά, να τους υποχρεώνει να πέσουν στο έδαφος και να περνά χειροπέδες, ενώ σε μια έκρηξη θυμού, φαίνεται να χτυπά μια μαύρη έφηβη που φορά το μαγιό της, να της αρπάζει το κεφάλι και να την ρίχνει στο έδαφος, ώστε να την ακινητοποιήσει.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3