-->

Λαγκάρντ: Ο Τσίπρας κωλυσιεργεί και είναι απρόβλεπτος

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/26-lagkarnt-o-tsipras-kolysiergei-kai-einai-aprovleptos.html
Την εκτίμησή της ότι η ελληνική κυβέρνηση κωλυσιεργεί και είναι απρόβλεπτη ως προς τις αποφάσεις της, μετέφερε στα μέλη του ΔΣ του ΔΝΤ η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.


Κατά τη διάρκεια της 40λεπτης συνεδρίασης του ΔΣ η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε: «Δουλεύουμε εντατικά και μας παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζαμε. Η διαδικασία είναι σκληρή και χρονοβόρα», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα για κωλυσιεργία: «Δεν δίνουν πρακτικές λύσεις και κάνουν αντιπροτάσεις την τελευταία στιγμή. Γίνονται συνεχώς συζητήσεις. Η πρόοδος είναι πολύ αργή».

Όσον αφορά τους Θεσμούς, είπε πως έχουν κοινή ενιαία πρόταση, ενώ επανέλαβε τη θέση του ΔΝΤ ότι χρειάζονται «περισσότερα μέτρα προς την κατεύθυνση της μείωσης των δαπανών παρά μια υπερφορολόγηση που η εμπειρία έχει αποδείξει ότι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα». Σε ότι αφορά την ελληνική πρόταση ανέφερε ότι «δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί και θα πρέπει να κοστολογηθεί μέχρι αύριο», ενώ για το χρέος είπε ότι «είναι στο τραπέζι», χωρίς να εισέλθει σε λεπτομέρειες.

 http://city.sigmalive.com/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3