-->

Πρόσκληση των θεσμών για συνέχιση της διαπραγμάτευσης αναμένει η κυβέρνηση

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/15-prosklisi-ton-thesmon-gia-sunexisi-tis-diapragmateusis.html
Έτοιμη να ανταποκριθεί στην πρόσκληση των θεσμών για συνέχιση της διαπραγμάτευσης δηλώνει η κυβέρνηση τονίζοντας ότι οι εκπρόσωποι των τεχνικών ομάδων που προσήλθαν στις Βρυξέλλες το Σαββατοκύριακο δήλωσαν αναρμόδιοι με αποτέλεσμα ο γύρος της διαπραγμάτευσης να μην γίνει ποτέ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση μετά τη συνεδρίαση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης, η ελληνική πλευρά προσήλθε στις Βρυξέλλες με συγκροτημένες αντιπροτάσεις, ανταποκρινόμενη στη συνεννόηση του Πρωθυπουργού με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, προκειμένου να υπάρξει ένας ακόμα γύρος διαπραγμάτευσης.
Επισημαίνουν δε ότι η διαπραγμάτευση θα γινόταν μεταξύ των απεσταλμένων του Πρωθυπουργού και των αντίστοιχων των επικεφαλής των τριών θεσμών, με στόχο τη γεφύρωση των διαφορών που απομένουν και τη συμφωνία.
«Ο γύρος αυτός δεν έγινε ποτέ. Οι εκπρόσωποι των τεχνικών ομάδων των τριών θεσμών δήλωσαν αναρμόδιοι» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται από την ελληνική κυβέρνηση κατατέθηκαν προτάσεις σύγκλισης, «σε αντίθεση με τους αντίστοιχους των θεσμών, οι οποίοι κατέθεσαν κείμενο που περιείχε μέτρα που απέρριψε η Ελληνική Βουλή».
«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, από τις Βρυξέλλες, σε χθεσινή του δήλωση κατέστησε σαφές ότι η ελληνική πλευρά παραμένει σε ετοιμότητα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων» υπενθυμίζεται.
Η ελληνική πλευρά αναμένει την πρόσκληση των θεσμών «και ανά πάσα στιγμή θα ανταποκριθούμε για την συνέχιση της διαπραγμάτευσης».

http://www.naftemporiki.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3