-->

Αμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ θέλει η ΠΟΣΠΕΡΤ, νίπτουν τας χείρας τους στη ΝΕΡΙΤ!

Συνεχίζεται η κόντρα της κυβέρνησης με τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ ετοιμάζει… ντου αύριο στο Ραδιομέγαρο, η κυβέρνηση σημειώνει πως όλα θα γίνουν με τη σειρά τους.

Να προλάβει… απρόβλεπτες καταστάσεις επιχειρεί η απερχόμενη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ με μια ανακοίνωση που απαντά στις δηλώσεις για συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το πρωί της Δευτέρας «και είσοδο στους χώρους του».
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/05/10-ert-nerit.html
 
Το απερχόμενο Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ επισημαίνει ότι: «Μόνο αρμόδιο όργανο που θα επιμεληθεί της διαδικασίας ανάθεσης καθηκόντων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ΑΕ, οι συμβάσεις των οποίων αναβίωσαν από την 29.04.2015, είναι το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από την εφαρμογή του νόμου 4324/2015. Οι διαδικασίες επιλογής και διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ήδη εκκινήσει και αναμένεται η ολοκλήρωσή τους εντός της εβδομάδος. Το απερχόμενο Δ.Σ. στερείται κάθε αρμοδιότητας να επιληφθεί σχετικώς και επομένως κινήσεις όπως οι ανωτέρω ουδέν προσφέρουν στην ομαλή λειτουργία της εταιρείας».
 
Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει καλέσει όλο το προσωπικό της ΕΡΤ που απομακρύνθηκε στις 11 Ιουνίου 2013, στις 09:00 το πρωί για να περάσουν συντεταγμένα την είσοδο του Ραδιομεγάρου «όπως αρμόζει σε αυτούς που κράτησαν ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στην ΕΡΤ» και «να μπούμε στο Ραδιομέγαρο και να απαιτήσουμε να ενταχτούμε στο πρόγραμμα της εργασίας μας, αφού και με την βούλα το δικαιούμαστε από τις 30/4/2015. Το πότε θα διορίσει η κυβέρνηση Διοικητικό Συμβούλιο είναι θέμα δικό της και δεν αφορά τους εργαζόμενους, που αμείβονται πλέον και θέλουν να προσφέρουν!».
 
Κοντολογίς, ενώ η κυβέρνηση έκανε διαγωνισμό για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. στην ΕΡΤ και, αφού δημοσιοποιηθεί (εμείς μάθαμε πάντως για Διονύση Τσακνή και Λάμπη Ταγματάρχη), θα προχωρήσει και στη στελέχωση του δυναμικού.
 
Ωστόσο η ΠΟΣΠΕΡΤ θέλει όλα αυτά να γίνουν… αύριο. Και χθες, άμα μπορούσε.
 
Για τους γνώστες, είναι απλά ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα των συνδικαλιστών της ΕΡΤ με τον ΣΥΡΙΖΑ, από τις αγαστές σχέσεις προεκλογικά έφτασαν, τρεις και κάτι μήνες μετά, στο αντίθετο άκρο…

  gazzetta.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3