-->

Συμβαίνει τώρα: Το καρέ της συμφωνίας: Σόιμπλε – Βαρουφάκης –Ντάισελμπλουμ - Μοσκοβισί

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/kare-symfwnia-ellada.html
Πριν το Eurogroup οι σημαντικές αποφάσεις. Μπαράζ συναντήσεων αξιωματούχων της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ με τους Σόιμπλε και Βαρουφάκη, με στόχο την προετοιμασία της συνεδρίασης του Εurogroup για την Ελλάδα.
Η Ευρώπη μέσα από τους υπουργούς Οικονομικών της έχει αποφασίσει πως δεν θα έχουν ένα ακόμα «χαμένο» συνέδριο και πιέζει κυρίως την Γερμανική πλευρά για υποχωρήσεις.
Όπως έχει γίνει γνωστό, προηγήθηκε συνάντηση στην οποία έλαβαν μέρος ο πρόεδρος το Εurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.  
Στη συνέχεια, οι τρεις αξιωματούχοι  συναντιούνται χωριστά με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Γιάννη Βαρουφάκη, έτσι ώστε να επιχειρηθεί, με βάση τις συναντήσεις αυτές, να ετοιμαστεί ένα συμβιβαστικό κείμενο.
Αισιόδοξος δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς η ελληνική πλευρά μπήκε στη διαπραγμάτευση, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.
Την ίδια στιγμή, πηγή στις Βρυξέλλες ανέφερε πως είμαστε απόλυτα θετικοί και υπάρχει μια αναγνώριση των προσπαθειών μας, από τους εταίρους.  
Όλο το ενδιαφέρον, τώρα επικεντρώνεται δήλωση που αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

kontranews

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3