-->

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου Κριός
Για σας η μέρα είναι αρκετά σημαντική, αφού θα μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, είτε τη δική σας είτε ατόμων της οικογένειάς σας. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας και να δημιουργεί εντάσεις, πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Αυτό ισχύει μόνο όμως για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Απριλίου. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε διαπληκτισμούς. Επίσης προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου, ενώ φίλοι ή άνθρωποι που σας αγαπούν σας συμπαραστέκονται στους προβληματισμούς σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια η πορεία του ανάδρομου Ερμή δείχνει ότι θα δείτε φίλους από τα παλιά ή θα αναθεωρήστε κάποιες σκέψεις ή κάποιες θέσεις που έχετε στον κοινωνικό σας τομέα ή στη συλλογική δουλειά. Αποδεχθείτε προσκλήσεις και αποφύγετε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου.
Ταύρος
Για σας τους Ταύρους, είναι μια πάρα πάρα πολύ καλή Σελήνη σήμερα και σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Μαΐου. Έχετε ακόμη ένα 15ημερο, κατά το οποίο εσείς που είστε γεννημένοι από τις 9 Μαΐου και μετά μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, να δείτε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να προγραμματίσατε ταξίδια. Στο χώρο της δουλειάς σας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, επαγγελματικά και θέματα σχέσεων επανέρχονται στο προσκήνιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου. Αποφύγετε την Τετάρτη να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες καίνε και οι οποίες θα μπορούσαν να επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί. Προσέχετε την υγεία σας και γενικότερα το άγχος που μπορεί να έχετε για τον επαγγελματικό σας τομέα. Φερθείτε όσο γίνεται πιο ψύχραιμα και περιμένετε βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα στο τέλος του μήνα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου.
Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους σήμερα (μετά από το διήμερο που σας είχε απασχολήσει το σπίτι και η οικογένειά σας) είναι μια μέρα, κατά την οποία έχετε πολύ δουλειά να κάνετε και αυτό σας φορτίζει. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, έχει επιστρέψει στον Υδροχόο. Έτσι εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας γυρίζετε στα παλιά, αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 16-18 Ιουνίου, είστε πάρα πολύ δυνατοί. Επαφές με το εξωτερικό, γραπτά ή συζητήσεις ευνοούνται. Αποφύγετε όμως την Τετάρτη να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες δεν θα είναι όσο ευχάριστες θέλετε. Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, ίσως ακυρωθεί ή ίσως προκύψουν κάποια θέματα που θα σας απασχολήσουν. Τα οικονομικά βελτιώνονται όπως επίσης και η ζωή σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, αφού η κατάσταση δείχνει γενικότερα να αλλάζει.
Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είναι σημαντικά, συγγενείς ή φίλους και να συζητήσετε μαζί τους. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας, έστω και μετ΄ εμποδίων. Μάλιστα θα έλεγα ότι εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου μπορείτε να δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται. Αντίθετα να είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου, έχετε εντάσεις, μετακινήσεις, ίσως να διαμορφώνετε το σπίτι, να δημιουργείτε δουλειές, μετακομίσεις, τέτοιου είδους πράγματα, τα οποία όμως είναι λιγάκι φορτισμένα και τα οποία δεν θα μπορούσαν να σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, μια και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας εμποδίζουν. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να βελτιώνονται, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα σας αγχώνει και επιστρέφει από τα παλιά. Ίσως πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πώς πρέπει να ρυθμίσετε ένα θέμα οικονομικό. Από τις 19 του μήνα, που ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς, είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Πολύ δε περισσότερο σε λίγες μέρες εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου μπορεί να έχετε εξαιρετικές καταστάσεις, οι οποίες είναι σημαντικές . Αν έχετε πολύ σημαντικά πράγματα, ρυθμίστε τα τώρα, πριν έλθει ο Απρίλιος που ίσως τα εμποδίσει. Έτσι, ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήστε από ανθρώπους και φίλους να σας βοηθήσουν. Όσο για την συναισθηματική σας ζωή, αυτόν τον καιρό φαίνεται να βελτιώνεται.
Λέων
Για σας τους Λέοντες είναι μια μέρα πολύ σημαντική, η οποία σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε την ευκαιρία να δράσετε σε ένα οικονομικό θέμα, στο οποίο ή η οικογένειά σας θα σας βοηθήσει ή εσείς θα βοηθήσετε την οικογένειά σας με τις ατελείωτες μετακινήσει που κάνετε. Από την Τετάρτη ο Ήλιος, δικός σας κυβερνήτης, μπαίνει στους Ιχθύς, που σημαίνει ότι στην κυριολεξία θα «βουτηχτείτε» μέσα σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά ή ακόμα και με την υγεία σας, την οποία πρέπει να προσέχετε. Την Τετάρτη αποφύγετε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ένα οικογενειακό θέμα το οποίο είναι σημαντικό, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου. Δεν είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια συζήτηση, σε σχέση με το σύντροφό σας, πολύ δε περισσότερο να μην αναμείξετε και φίλους σ' αυτή.
Παρθένος
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο της Παρθένου, δηλαδή μετά τις 10 Σεπτεμβρίου. Η Αφροδίτη ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή, ενώ η Σελήνη σας φέρνει κοντά σε φίλους, οι οποίοι σας βοηθούν. Γενικότερα φίλοι σας βοηθούν. Ένα θέμα που έχει σχέση με τη δουλειά σας είτε καθυστερεί και αυτό σας ενοχλεί, είτε προκύπτει και σας αναστατώνει. Από την Τετάρτη, που ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιο σας, θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Την Τετάρτη όμως αποφύγετε να κάνετε μια συζήτηση σε ένα εργασιακό θέμα, πολύ δε περισσότερο μην αναμίξετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα στη συζήτηση αυτή. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά καλά, με τα έξοδά σας βέβαια να τρέχουν.
Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς είναι μέρα, κατά την οποία θα έχετε μια έγνοια για την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών είστε σε μια φάση, κατά την οποία συζητάτε και πάλι με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας ένα θέμα παλιό, που είχε προκύψει τον τελευταίο καιρό. Είστε έτοιμοι με την δική σας δράση να διαμορφώσετε το κλίμα, ενώ η οικογενειακής σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί. Μετά τις αρχές Μαρτίου, που η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, θα περάσει στον Υδροχόο, η συναισθηματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό,τι είναι τώρα, που σας φορτίζουν πολλά «πρέπει» ή σας αναγκάζουν να κάνετε αρκετά έξοδα. Μην υπερβάλλετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Η υπερβολή βλάπτει αυτόν τον καιρό στα επαγγελματικά σας, για τα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα. Από αύριο η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα.
Σκορπιός
Σήμερα για σας τους Σκορπιούς είναι μια πολύ καλή μέρα, για να αφήσετε φίλους να σας βοηθήσουν στα προβλήματα που μπορεί να έχετε εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Νοεμβρίου. Ένα άγχος που έχετε για την εργασία σας εξακολουθεί να υπάρχει. Τα οικογενειακά απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μάλιστα την Τετάρτη μην συζητήσετε τέτοιου είδους θέματα . Η είσοδος του Ήλιου από τα μέσα της εβδομάδας στους Ιχθύς θα σας κάνει πάλι να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Μετακινήσεις, συζητήσεις, μικρά ταξιδάκια ευνοούνται για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Νοεμβρίου, αφού οι συναντήσεις με πρόσωπα που αγαπάτε θα μπορούσαν να κάνουν ένα καλύτερο κλίμα στη ζωή σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό θέμα που συνδέεται με την οικογένειά σας επανέρχεται στο προσκήνιο για να επιλυθεί, αν και μέχρι τις αρχές Μαρτίου δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση. Αυτή τη στιγμή αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας, κάποιες σκέψεις σας και τις αποφάσεις που έχετε πάρει, ή τα πράγματα καθυστερούν χωρίς να ευθύνεστε εσείς γι' αυτό.
Τοξότης
Για σας τους Τοξότες αυτές είναι μέρες επικοινωνίας. Τα ταξίδια, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται. Μια κοινωνική σας επαφή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή φαίνεται ότι σας απασχολεί. Θα δείτε φίλους ή συγγενείς από τα παλιά. Γενικότερα τα οικονομικά σας μπορεί να ευνοηθούν. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένειά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά για σας που είστε γεννημένοι 1 – 2 Δεκεμβρίου.  
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια πάρα πολύ μέρα για σας τους Αιγόκερους, τόσο για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αφού η διαίσθηση και ο οραματισμός σάς βοηθά να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας, όσο και εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 7-8 Ιανουαρίου περίπου. Τώρα μπορείτε να συζητήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή γενικότερα με τα παιδιά σας, αλλά και να έχετε ευχάριστες ημέρες. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου, προσέχετε, γιατί ο Άρης εξακολουθεί να είναι απειλητικός για εσάς. Κρυολογήματα, μικροατυχήματα και καβγαδάκια δεν λείπουν. Από τα μέσα της εβδομάδας, από την Τετάρτη συγκεκριμένα, αποφύγετε να κάνετε μια συζήτηση οικονομικού περιεχομένου με πρόσωπα κύρους. Η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθύς θα ευνοήσει την καθημερινή σας ζωή.
Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους είναι μια ευχάριστη μέρα, για να ρυθμίσετε θέματα οικονομικά, ενώ προγραμματίζετε καινούργια σχέδια είτε για ταξίδια είτε για επαφές και συμφωνίες. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, βλέπετε παλιούς φίλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 του μήνα, την Τετάρτη αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις οι οποίες έχουν άμεση σχέση είτε με τα συναισθηματικά σας είτε με τα επαγγελματικά σας, γιατί δεν θα σας αρέσει η έκβαση της συζήτησης. Από τις 19 Φεβρουαρίου, που ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα το οποίο μάλιστα θα αποδώσει.
Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί . Σταθεροποιούνται σχέδια και συνεργασίες, οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές, ενώ φροντίστε να μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Ένα οικογενειακό θέμα σάς αγχώνει. Ίσως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Από μεθαύριο, Τετάρτη, που αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, θα δείτε ότι έχετε δύναμη και ζωντάνια. Μην αφήσετε για την Τετάρτη μια μυστική συνάντηση ή συζήτηση, γιατί μάλλον δεν θα αποδώσει. Αντίθετα εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 9 Μαρτίου θα έχετε συναντήσεις γλυκές, οι οποίες σας αφορούν, ή θα περάσετε πολύ όμορφα με φίλους. 

Πηγή: astrologos.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3