-->

ΣΑΛΟΣ με τις αποκαλύψεις Κάντα: Έδωσε 17 ονόματα-Οργισμένος ο Θ.Λιακουνάκος τον διαψεύδει


 
​Σάλο σε Ελλάδα και Γερμανία προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αντώνη Κάντα, πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που πήρε από 17 πρόσωπα που κατονομάζει για 12 εξοπλιστικά προγράμματα!
Ο Α. Κάντας εμπλέκει πέραν του Άκη Τσοχατζόπουλου, με έμμεσες αναφορές και τον Γιάννο Παπαντωνίου, ενώ ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για τον οποίο λέει ότι του έδωσε βαλίτσα με 600.000 ευρώ, τον διαψεύδει οργισμένα.
  • Ο μακρύς κατάλογος της μίζας
Τον κατάλογο της μίζας από 12 εξοπλιστικά προγράμματα και 17 πρόσωπα, απαριθμεί στην 30σέλιδη απολογία του ο Αντώνης Κάντας.
Κεντρικό ρόλο στην επιχείρηση-μίζα αποδίδει στον επιχειρηματία, Θωμά Λιακουνάκο, για τον οποίο υποστηρίζει πως του έδωσε 2 φορές μίζαΠιθανόν ενός εκατομμυρίου, μετά το 1988 και 600.000 ευρώ σε μαύρη τσάντα στο γραφείο του, το 2001 για τη σύμβαση των  tank leopard. Η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφτηκε επί Γιάννου Παπαντωνίου.
  • Η οργισμένη απάντηση του Θωμά Λιακουνάκου
Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του καλεί την δικαιοσύνη να επιδείξει νηφαλιότητα και επιφυλακτικότητα στην αξιολόγηση των ψευδών χειρισμών του κατηγορουμένου.
«Ουδέποτε ο πρόεδρος της AXON κ. Θωμάς Λιακουνάκος συνάντησε τον κατηγορούμενο κ. Κάντα στο γραφείο του, γεγονός που ευχερώς αποδεικνύεται από τα τηρούμενα βιβλία Πύλης του ΥΠΕΘΑ, πολύ δε περισσότερο ουδέποτε του προσέφερε σε μετρητά 600.000 ευρώ και μάλιστα σε περίοδο (Δεκέμβριος 2001) που το ευρώ σε φυσική μορφή δεν είχε καν κυκλοφορήσει στην Ελληνική Επικράτεια! Αναφορικά με την επίμαχη Σύμβαση Προμήθειας των Αρμάτων Leopard ΙΙ, τονίζουμε ότι επρόκειτο για Σύμβαση που υπεγράφη μετά από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Γερμανικής εταιρείας "KMW" στις 20 Μαρτίου 2003, κατόπιν Διεθνούς Δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, το αδιάβλητο του οποίου έχει ήδη αξιολογηθεί δικαστικώς και στον οποίο ουδεμία απολύτως ουσιώδη ανάμειξη ή συμμετοχή είχε ή θα μπορούσε να έχει εκ της θέσεώς του ο Αντώνιος Κάντας.»
Το Star πάντως, ήταν ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός  που είχε αποκαλύψει ως ασύμφορη την επίμαχη σύμβαση των Leopard με διαδοχικά ρεπορτάζ από τον Δεκέμβριο του 2002. Ένα πρόγραμμα που κόστισε δισεκατομμύρια στο ελληνικό Δημόσιο για να πλουτίζουν με μίζες οι επιτήδειοι!
Οι ανακριτές θα πρέπει τώρα να διασταυρώσουν όσα ισχυρίζεται ο Αντώνης Κάντας. 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3