-->

Σαμαράς από το βήμα της Βουλής προς Τσίπρα: Δε σας κάνω τη χάρη! Εκλογές θα γίνουν το 2016


- Στο βήμα της Βουλής για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός
- Τσίπρας σε Σαμαρά: Κοιτάξτε με δεν είναι ντροπή - Σαμαράς: Κοιτάω προς τα εκεί για να μη γελάω
- Τρεις κυβερνητικοί βουλευτές έκρουσαν καμπανάκι στο Μαξίμου για την μετέπειτα στάση τους σε νέα μέτρα
- Ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης πως η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει παρών
- Μετά τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία για τηνπρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε εκλογές έδωσε ο πρωθυπουργός με το που ανέβηκε στο βήματης Βουλής λέγοντας "Δε σας κάνω τη χάρη: Εκλογές θα γίνουν το 2016". Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε επίσης "Έχετε χάσει μήπως την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας; σας ενόχλησε μήπως η παλλαϊκή μεγαλειώδης συγκέντρωσή σας απόψε;".

Συνέχισε ανεαφερόμενος στην ΕΡΤ λέγοντας "η Δικαιοσύνη έχει προ πολλού αποφασίσει για τη νομιμότητα της απόφασής μας να κλείσουμε την ΕΡΤ".

Σχετικά με τη χρονική στιγμή που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταση μομφής είπε "Ο κ. Τσίπρας παίζει επικίνδυνα παιχνίδια την στιγμή που καταθέτει την πρόταση μομφής... Τη στιγμή που η κυβέρνηση βρίσκεται σε κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές" και πρόσθεσε "εκ του ασφαλούς κάνετε την πρότασή σας γιατί γνωρίζετε ότι δεν θα περάσει".

Χαρακτήρισε παράσταση την πρόταση μομφής και δήλωσε "με την παράσταση που στήσατε επιχειρείτε να κατευνάσετε τα δικά σας στελέχη.... Αν πράγματι έχετε αλλάξει ρότα και μυαλά θα έπρεπε όχι να μας κάνετε μομφές, αλλά να μας βοηθάτε".

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης "ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σύγχυση. Κάποτε πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας" και πρόσθεσε "Ακούστε το, θα σας κάνει καλό, το λέει και ο Σαίξπηρ. Από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή... Από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια!".

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε "Η Ελλάδα έχει πετύχει την πιο θεαματική - κι έχει δίκιο ο Στουρνάρας - μείωση επιτοκίων και εσείς ακόμη ψάχνετε πώς θα μειώσετε τα επιτόκια".

newsit

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3