-->

Περίεργες γιγάντιες γραμμές σε κινεζική έρημο.(φωτο+βίντεο)


Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας με εξειδίκευση στον στατό της Κίνας υποστηρίζει ότι οι γραμμές είναι για  δοκιμαστικές βολές διαστημικών όπλων.

Γράφει ο ανεξήγητος.Πρώην  Αμερικανός αναλυτής στρατού της Κίνα και συγγραφέας ενός νέου βιβλίου για τις...
κινεζοαμερικανικές σχέσεις,ο Σ.Τρίπλετ, δήλωσε ότι οι παράξενες γιγαντιαίες λευκές γραμμές που βρίσκονται στην έρημο Γκόμπι  της δυτικής Κίνας πιθανώς είναι στόχοι για διαστημικά όπλα.

"Συνήθως όταν μιλάμε για βολές από διαστημικά όπλα μιλάμε για οριζόντια στόχευση από έναν δορυφόρο στον άλλον.Ο πρώην αναλυτής είπε επίσης ότι στην αρχή ήταν δύσπιστος.Περίμενε να ακούσει ότι οι εικόνες είναι από το Photoshop αλλά μετά από δύο ημέρες, αποφάσισε να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο οι γραμμές να είναι πραγματικές.


Υπάρχουν τρεις περίεργες εικόνες. Δύο είναι έχουν λευκές γραμμές στο έδαφος της ερήμου σε σχήμα πλέγματος .Το ένα πλέγμα βρίσκεται μέσα σε ένα ορθογώνιο, ενώ το άλλο δεν έχει περίγραμμα.Η  τρίτη εικόνα είναι μια σειρά από ομόκεντρους κύκλους.

Το πλέγμα χωρίς το κουτί θα μπορούσε να είναι μια αεροπορική βάση με διαδρόμους στην αριστερή πλευρά, είπε. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να είναι μια πόλη ή κωμόπολη, διότι σε αντίθεση με την εικόνα με το περίγραμμα, οι λεωφόροι δεν είναι αρκετά μεγάλες και είναι τοποθετημένες με τρόπο που δεν είναι πρακτικός.

Ο Triplett πιστεύει ότι υπάρχουν τρεις παράγοντες που τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι γραμμές συνδέονται  με το κινεζικό στρατιωτικό διαστημικό πρόγραμμα .

Κατ 'αρχάς, οι εικόνες είναι κοντά στο χώρο του στρατιωτικού αρχηγείου  της κινεζικής κυβέρνησης, η οποία είναι από καιρό εγκατεστημένη στη δυτική έρημο.
Δεύτερον, οι Κινέζοι αναπτύσσουν ισχυρά διαστημικά όπλα που έχουν την ικανότητα να βάλλουν  στη Γη και έχουν δοκιμαστεί διάφορα οπλικά συστήματα  μακριά από  πληθυσμούς για λόγους ασφαλείας.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι οι γραμμές είναι σύμφωνες με την πρακτική των μεγάλων μοντέλων.Η μοντελοποίηση είναι πολύ δημοφιλής στην Ασία και υπάρχει μια διάσημη φωτογραφία με μια ιαπωνική μακέτα του Pearl Harbor με τους άνδρες να περπατούν γύρω με λαστιχένιες μπότες.Οι Κινέζοι είναι γνωστοί για τα τρισδιάστατα μοντέλα τους.Στο Γιουχάν, οι Κινέζοι κατασκέυασαν ένα ομοίωμα αμερικανικού αεροπλανοφόρου σε πραγματικές διαστάσεις.

Οι Κινέζοι αγαπούν να χρησιμοποιούν μοντέλα και για να τα δούν  από το διάστημα, θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλα.
Στην εικόνα με τους ομόκεντρους κύκλους διακρίνονται εύκολα  φορτηγά και αεροσκάφη.Πιθανώς πρόκειται για έναν χώρο ατομικών δοκιμών.Δεν είναι ασυνήθιστο να αφήνει κανείς εξοπλισμό σε χώρους δοκιμών. Ο αμερικανικός στρατός έκανε το ίδιο πράγμα μετά από δοκιμές στην έρημο.

Ο Triplett  εξοικειώθηκε νωρίς στην καριέρα του, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, με τους τόπους στρατιωτικών δοκιμών στην Κίνα.«Ήμουν ο νεότερος στο γραφείο, έτσι ενώ όλοι οι άλλοι παρακολουθούσαν την Πολιτιστική Επανάσταση,εμένα μου είπαν να παρακολουθώ τη δυτική έρημο της Κίνας». Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που έγινε ο πρώτος  Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής που εντόπισε  τη μόνη γνωστή κινεζική δοκιμή ενός πυραύλου οπλισμένου με μια πυρηνική κεφαλή.

Εκείνη την εποχή  ως επί το πλείστον ανησυχούσαμε ότι οι Κινέζοι θα μπουν στο Βιετνάμ, όπως έκαναν και στην Κορέα.

www.anexigita.com


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA  

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3