-->

Φωτογραφία Σταγόνων




Απαιτείται μεγάλο ταλέντο και πολύ καλός τεχνικός εξοπλισμός για να δημιουργήσει κανείς παγωμένα στον χρόνο «υδάτινα γλυπτά», κάθε καρέ αποκαλύπτει την συμφυή ενέργεια και την όμορφη δυναμική της ροής, του επικαλυπτόμενου νερού που στάζει. Μερικοί καλλιτέχνες αποφασίζουν να υποκαταστήσουν το νερό με υγρά μεγαλύτερου ιξώδους, το οποίον οδηγεί σε πιο ψυχεδελικά, «lava lamp» εφέ. Πιο συχνά, απλώς παίζοντας με τα χρώματα του περιβάλλοντος και την κατανομή του φωτισμού είναι αρκετό να παράγει ένα εξαιρετικό εφέ. Ας δούμε την πλήρη ποικιλία της υψηλής ταχύτητος «υγρής» φωτογραφίας και την έξαψη του αποτελέσματος με αφηρημένες μοντερνιστικές συνθέσεις.

Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες





Ο Luiz Luxvich φτιάχνει εξαιρετικά καθαρές εικόνες του πιτσιλίσματος του νερού, εικόνες 1-2.

Ο καλλιτέχνης της υγρής φωτογραφίας κάτω, ζει στο Rio de Janeiro στην Βραζιλία και έχει μια φανταστική γκαλερί online, με μια εκρηκτική ποικιλία χρωματικών δημιουργιών, εικόνες κάτω.





Είναι εκπληκτικό ότι ακόμα και χωρίς τα πρόσθετα χρώματα, το απλό νερό δείχνει υπέροχα, όπως αυτά τα παραδείγματα από τον Γάλλο φωτογράφο με τα Υγρά Γλυπτά του Martin Waugh Ο Martin Waugh και η Υγρή Γλυπτική του. Είναι ίσως ο πλέον διάσημος καλλιτέχνης σε αυτό το είδος υγρής φωτογραφίας. Οι δουλειές του επαινούνται ως γεμάτες διασκέδαση, κέφι και κατάπληξη! Απολαύστε τον.







Περισσότερες Σουρεαλιστικές Έγχρωμες Σταγόνες. Αυτές οι σταγόνες έχουν αποκτήσει ζωή από μόνες τους. Οι υγρές φόρμες καθώς ρέουν η μια μέσα στην άλλη μου θυμίζουν τις παρόμοιες έγχρωμες εικονογραφήσεις του διάσημου καλλιτέχνη του 1950 Richard M. Powers. Οι φωτογραφίες του Fotoopa, ενός καλλιτέχνη της υγρής τέχνης από το Βέλγιο, είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο καλύτερες από την λάμπα λάβας και περισσότερο μαγευτικές. Απολαύστε τις











Έχετε γάλα; Χύστε το, στάξτε το, στριφογυρίστε το! (φυσικά καλλιτεχνικά). Μια σταγόνα Γάλακτος, Σταγόνες τροφής από τον Peter Ovesny εικόνες κάτω.





Δεν είναι υδράργυρος, ούτε πάγος που λειώνει … απλώς νερό … το εκπληκτικό νερό, πρώτη εικόνα κάτω.
Ο Καφές συναντά το Γάλα εικόνες κάτω. Κοιτάξτε την πανέμορφη Υγρή Τέχνη στις φωτογραφίες της Irene Muller, που μετασχηματίζει τον καφέ και το γάλα σε ένα μυστηριώδες σύνολο, φτάνοντας το σε νέα ύψη καλλιτεχνικής εκφράσεως.











Κι άλλες εικόνες με το υγρό στοιχείο να πρωταγωνιστεί.
















terrapapers

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3