-->

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...

Σήμερα όπως και κάθε Τετάρτη ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949 σε συνεργασία με το club Dream City διοργάνωσε μια βραδιά με γνωστό καλλιτέχνη! Σήμερα το μενού είχε τον ανεπανάληπτο Γιάννη Πλούταρχο. Πολλοί από εμάς στείλαν μετα μανίας μηνύματα για να εξασφαλίσουν μία πρόσκληση με δωρεάν ποτό για 2 άτομα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε ότι το ποτό δε θα είναι δωρεάν και η πρόσκληση θα εξασφαλίζει μόνο την είσοδο!
Δείτε μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο site του ραδιοφωνικού σταθμού:
Και όμως παρόλα αυτά, πλήθος κόσμου έσπευσε να δει από κοντά τον καλλιτέχνη. Η ουρά που σχηματίστηκε κάλυπτε εύρος 100 μέτρων και παραπάνω. Οι φαν του Γιάννη Πλούταρχου αναγκάστηκαν να περιμένουν πάνω από 1,5 ώρα για να εισέλθουν στο χώρο του club. Οι υπεύθυνοι της πόρτας συνεχώς ανακοίνωναν ότι το club έχει γεμίσει και για λόγους ασφαλείας προσπαθούν να οργανώσουν τον κόσμο στο χώρο. Έπειτα από περίπου 2 ώρες αναμονής έφτασαν να ανακοινώσουν στον κόσμο που περίμενε μέσα στο κρύο με περίσσια υπομονή, ότι ίσως να ''έτρωγαν πόρτα'' λόγω του υπερβολικού συνωστισμού που επικρατούσε μέσα. Όλοι όσοι περίμεναν είχαν δωρεάν προσκλήσεις ενώ προηγουμένως εισέρχονταν άτομα όχι μόνο οσοι είχαν κλείσει τραπέζι αλλα και όσοι ναι μεν είχαν προσκλήσεισ των 2 ατόμων, αλλά παρόλα αυτά έμπαιναν τρεις-τρεις. Και σαν να μην έφτανε αυτή η ταλαιπωρία, η ομάδα της fresh news αποκάλυψε και το εξής: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949 που επωφελείται οικονομικά από όλα τα μηνύματα που σωριδών καταφτάνουν για τη διεκδίκηση μιας δωρεάν πρόσκλησης δεν είναι ο μοναδικός χορηγός των events του Dream City. Σε κάθε joe weider γυμναστήριο οι προσκλήσεις αυτές μοιράζονται κατά εκατοντάδες και ισχύουν για οποιοδήποτε event, με αποτέλεσμα ο χώρος του Dream City να υπερκαλύπεται από άτομα χωρίς καμία προειδοποίηση, με κίδυνο ''πόρτας'' σε όσους δε προλάβουν να μπουν πρώτοι.
Το λάθος είναι στον Ρυθμό 949 ή στο ίδιο το Dream City? Η κάθε μεριά υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται αυτή για την απαράδεκτη κατάσταση της σημερινής βραδιάς. Πόσες δωρεάν προσκλήσεις μπορούν τελικά να δοθούν? Γιατί το Dream City δε μπορεί να συννενοηθεί με τους χορηγούς του για το πόσα άτομα μπορεί να χωρέσει ο χώρος? Όλα τελι8κά γίνονται για τον γρήγορο και εύκολο πλουτισμό? Η μήπως ο ''αγαπημένος'' μας ραδιοφωνικός σταθμός δίνει υπερβολικά πολλές προσκλήσεις για να επωφεληθεί από το κέρδος που απορρέει από τα μηνύματα?
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3