-->

Microsoft: Συνεργασία με κινεζική εταιρεία για προϊόντα cloud-computing



Στην ανάπτυξη και πώληση προϊόντων της τεχνολογίας του cloud-computing στην Κίνα θα προχωρήσει η Microsoft Corp με κινεζική εταιρεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Η Microsoft και η China Standard Software Co, εταιρεία λειτουργικών συστημάτων και προϊόντων γραφείου, θα δημιουργήσουν λύσεις cloud-computing που θα τις πωλούν αρχικά σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως εταιρείες online πωλήσεων, τράπεζες και κρατικές επιχειρήσεις, όπως ανέφερε ο Sandy Gupta, επικεφαλής της Open Source Solutions Group της Microsoft.

Τα προϊόντα θα αφορούν υπολογιστές με Windows, καθώς και συστήματα Linux και Unix, δήλωσε ο Gupta, σε εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας.

Σημειώνεται πως η τεχνολογία cloud-computing προωθείται ως η νέα γενιά της αποθήκευσης δεδομένων και εφαρμογών, με τους χρήστες να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους όχι σε υπολογιστές αλλά σε servers.

Τέλος, ο Gupta ανέφερε πως η προσπάθεια συνεργασίας μπορεί να υπηρετήσει ως μοντέλο ανάπτυξης παρόμοιων προϊόντων και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία. 

http://www.capital.gr/


Πηγή:www.capital.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3