-->

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Κυριακή 21/08
Γενικό προφίλ
Η παρουσία της Σελήνης μέσα στον Ταύρο δίνει μια ροπή για καλοπέραση. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι αντιπαραθέσεις -ιδιαίτερα για οικονομικά θέματα- πάντα όμως σε ένα κόσμιο επίπεδο. Μια μέρα όπου με την συνδρομή του Ποσειδώνα οι ρόλοι θύματος - θύτη θα εναλλάσσονται διαρκώς.

Κριός
Σήμερα παραμερίζετε τα πάντα προς χάρη της διασκέδασης και προς ...όφελος σας! Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και δραστηριότητες που σας εμπνέουν ενώ παράλληλα ρίχνετε κλεφτές ματιές σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα της οικίας. Αυτός ο νοητικός πλουραλισμός σε συνδυασμό με την αισθηματική εξέλιξη και βελτίωση σάς καθιστά τελικά ακαταμάχητους.

Ταύρος
Σήμερα θα διακρίνετε μια δυσκολία στο να κατανοήσετε τους άλλους αλλά και να τους εξηγήσετε τις δικές σας θέσεις. Στις συνεννοήσεις σας δηλαδή θα τα κάνετε μάλλον ...μαντάρα χωρίς να φέρετε απαραίτητα εσείς την ευθύνη. Αισθηματικά ωστόσο παίζετε πολύ δυνατά και αυτό λειτουργεί αντισταθμιστικά στη ψυχολογία σας. Κάποιο τηλεφώνημα ίσως τελικά έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει.

Δίδυμοι
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα χρειάζονται δραστική επίλυση και όχι απλά συζητήσεις επί συζητήσεων. Στα αισθηματικά ωστόσο δεν πρέπει να αδιαφορείτε μιας και κάποιες εκτιμήσεις που γίνονται έχουν κύριο αποδέκτη εσάς. Σε κάθε περίπτωση οφείλεται μια εξήγηση. Σήμερα θα χρησιμοποιήσετε κάποια ψεματάκια για να την ...γλιτώσετε.

Καρκίνος
Ο οικονομικός τομέας είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένος μέσα από κινήσεις δικές σας. Στα αισθηματικά, θέλετε να πλησιάσετε τους άλλους αλλά το κάνετε με λάθος τρόπο. Τόσο λάθος που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτό που εσείς ζητάτε. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι τα μεταθέτετε για μετά. Και αυτό σας δίνει μια μικρή πίστωση χρόνου. Όσο για τα αρνητικά σχόλια, διαγράψτε τα από το μυαλό σας.

Λέων
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως διαπιστώσετε πως οι συνθήκες δεν είναι τόσο ώριμες ούτως ώστε να προχωρήσετε σε συζητήσεις που θέλετε. Έτσι και εσείς το ρίχνετε έξω σε μικρές εξορμήσεις και αυτό σας προσφέρει χαρά. Η μέρα χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα αλλά και το θάρρος να παραδεχτείτε κάποια πράγματα. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής.

Παρθένος
Αισθηματικά, περνάτε μια φάση εξαιρετική πλην όμως με τόσους πλανήτες μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο πολλά πράγματα αδυνατείτε να τα εξομολογηθείτε. Αυτά όμως τα κρυφά παιχνίδια έχουν τη γοητεία τους μιας και εσείς δεν είσαστε μαθημένοι σε τέτοια. Κάποιες απρόσκλητες επισκέψεις έρχονται να σας ανατρέψουν το πρόγραμμα και να σας φέρουν σε μια τέτοια θέση όπου η λογική και η ευγένεια θα βρίσκονται σε σύγκρουση.

Ζυγός
Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να προβληθείτε και να βγάλετε προς τα έξω το εγώ σας. Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σάς απασχολούν όμως εσείς έχοντας την ικανότητα της απώθησης τα στέλνετε προς τα πίσω και ζείτε το τώρα. Αισθηματικά, τα πράγματα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε αρκεί βέβαια από μεριάς σας να μην εκβιάζετε καταστάσεις.

Σκορπιός
Σε επαγγελματικό επίπεδο είσαστε πάρα πολύ καλά αυτό όμως έχει και το τίμημα του και σας κάνει να βάζετε την προσωπική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα. Η Σελήνη απέναντι σας αλλάζει τη διάθεση και έτσι απαλλαγμένοι από εργασιακές ευθύνες βγαίνετε σεργιάνι και τώρα ποιος σας πιάνει. Ως λάτρεις του ωραίου σήμερα κάνετε καλές επιλογές αλλά ανεβάζετε τον πήχη των προσδοκιών σας.

Τοξότης
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σάς αναγκάζει να τρέξετε τα πράγματα λίγο παραπάνω. Ο Άρης μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο αυξάνει την περιέργεια σας και σας κάνει να αναζητήσετε την επίλυση κάποιων μυστηρίων. Το μεγαλύτερο και άλυτο όμως μυστήριο είσαστε εσείς. Διότι παρά όλες τις καλές προθέσεις σας τα πράγματα όπως τα παρουσιάζετε μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σάς αναγκάζει να τρέξετε τα πράγματα χωρίς όμως να χάσετε ούτε μέρος από την πειθαρχία που σας διακατέχει. Γνωριμίες μέσα από φιλικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε κάποια άτομα και αυτό βάζει τις βάσεις για την μετεξέλιξη των γνωριμιών σε κάτι παραπάνω. Μια προδιάθεση για αντιπαραθέσεις υπάρχει και καλό θα ήταν να αποφευχθούν .

Υδροχόος
Το μέχρι σήμερα ανοιχτό μυαλό σας τελικά ίσως αποδειχθεί σφραγισμένο. Δεν δέχεστε υποδείξεις δεν θέλετε να ακούσετε τη γνώμη τρίτων και γενικότερα οτιδήποτε είναι κόντρα στην αισθητική σας και στη γνώμη σας το απαξιώνετε. Γενικότερα όμως μόνο μέσα από τις επαφές με άτομα που αποδεδειγμένα σας αγαπούν ίσως δεχτείτε την κρίση τους. Καλή μέρα για μια εκδρομή.

Ιχθύες
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας φίλοι και γνωστοί είναι δίπλα σας και σας περιβάλλον με αγάπη και κατανόηση. Στην παρούσα φάση αυτά είναι και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε ακάθεκτοι την πορεία σας προς την επιτυχία. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε πάρα πολύ συγκρατημένοι μιας και σήμερα ίσως διαπιστώσετε πως είχατε λάθος εκτίμηση για κάποια άτομα.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3