-->

Επιστρέψατε στην δουλειά και τα «βάψατε» μαύρα;


Τέλη Αυγούστου… ο ήλιος καίει ακόμα και εκεί που τσαλαβουτούσαμε στην παραλία, πίναμε ουζάκι και χαλαρώναμε διαβάζοντας κάποιο περιοδικό, ξαφνικά πρέπει να μαζέψουμε τα «γουβαδάκια» μας, να πούμε αντίο στις «hangover» βραδιές με τις φίλες και τους φίλους, στις ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια κάποιου νησιού και να επιστρέψουμε στο γραφείο μας, εκεί που θα μας δροσίζει μόνο το air condition…

Μην αγχώνεστε! Η μελαγχολία μετά τις διακοπές είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους… ακόμα και στους εργασιομανείς! Και φυσικά υπάρχουν τρόποι για να το αποφύγετε ή τελοσπάντων να το περάσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!

1.      Μην κάνετε το λάθος να γυρίσετε μία μέρα πριν ή ακόμα και την ίδια με αυτήν που δουλεύετε… Πάρτε τον χρόνο σας να προσαρμοστείτε… να το χωνέψετε!

2.      Αντιμετωπίστε τη ζωή με χαμόγελο. Υιοθετήστε μια θετική στάση ζωής αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες με χαμόγελο και αισιοδοξία. Το γέλιο μειώνει τη νευρική ένταση, φτιάχνει τη διάθεση και τονώνει το ηθικό μας.

3.      Μην πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά… Τσεκάρετε τα mail σας και σιγά σιγά αρχίστε να οργανώνεστε για το πώς θα χειριστείτε τον όγκο δουλειάς που έχει συσσωρευτεί κατά την διάρκεια της απουσίας σας.

4.      Μια αναμνηστική φωτογραφία, ένα κοχύλι, κάτι που να θυμίζει καλοκαίρι δίπλα στο πληκτρολόγιο, θα σας κρατά καλή παρέα ενώ θα νιώθετε την θάλασσα δίπλα σας

5.      Σκεφτείτε –όχι κατά την διάρκεια της δουλειάς- το επόμενο ταξίδι που θα κάνετε. Θα έχετε κάτι να περιμένετε και αυτό θα σας γεμίσει με όρεξη για δουλειά!

6.      Ανακαλύψτε μέρη κοντά στην πόλη σας… Σίγουρα ακόμα και κοντά στην Αθήνα υπάρχουν μικροί παράδεισοι στους οποίους μπορείτε να πεταχτείτε μετά την δουλειά και έτσι να ανανεωθείτε!

Όπως και να έχει πρόκειται για μια φυσιολογική κατάσταση… Μην ανησυχείτε, σκεφτείτε θετικά και όλα θα πάνε καλά!

star

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3