-->

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

 
Κριός (21/3-20/4)

Γενικά:
Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές σε καταστάσεις που μπορεί να χρειάζονται άμεση λύση. Επίσης είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση.

Αισθηματικά:
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή η περίοδος θα φέρει την καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Γενικά:
Μπορείς να αρχίσεις να βάζεις σε σειρά μερικά θέματα που είναι αποδιοργανωμένα αυτή την περίοδο. Κι αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Άρα μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να φτιάχνεις τη διάθεσή σου και να αποκτάς άλλο αέρα. Άρχισε να υλοποιείς σχέδια του παρελθόντος και μη σταματάς πουθενά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Αισθηματικά:
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Λέοντα, η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, με τον τόσο πολύ ερωτισμό και την γοητεία που θα έχεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Γενικά:
Σήμερα μην διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου με μεγάλη ωριμότητα, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά σου, ώστε να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Αισθηματικά:
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι έφτασε η περίοδος και με την εύνοια της Αφροδίτης θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Γενικά:
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα - μα πάρα πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Η περίοδος σε ευνοεί για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Ώρα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.

Αισθηματικά:
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί με τον Άρη στο ζώδιό σου ευνοείσαι να κάνεις νέα γνωριμία.

Λέων (23/7-23/8)

Γενικά:
Πολλές υποχρεώσεις έχουν μαζευτεί και σε καταπιέζουν. Στην πραγματικότητα, αν ξεκινήσεις να τις ξεκαθαρίζεις μία – μία, θα δεις ότι δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Άλλωστε το χαρακτηριστικό του ζωδίου σου είναι η υπευθυνότητα. Οπότε για σένα είναι σχεδόν παιχνιδάκι να τα βγάλεις πέρα και να σου μείνει και χρόνος για μια έξοδο με φίλους και καλή παρέα. Ρίξε μια ματιά και στη γκαρνταρόμπα σου. Καιρός για ανανέωση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Αισθηματικά:
Η Αφροδίτη δίνει τις καλύτερες επιρροές για την σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι βγάλε την γοητεία - που έχεις αρκετή - και θα δεις ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Παρθένος (24/8-22/9)

Γενικά:
Αυτή την περίοδο θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις. Άλλωστε το ζώδιό σου σε έχει προικίσει με μεγάλο δυναμισμό και διορατικότητα. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα και επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αρχίζουν και ισορροπούν.

Αισθηματικά:
Η σχέση σου θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πιο ασφαλές. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τα εφόδια που θα σου δώσει η Αφροδίτη, θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός (23/9-22/10)
Γενικά:
Σήμερα είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Αισθηματικά:
Πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Γενικά:
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα και έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις διάφορες παγίδες. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεφύγεις από την πίεση της καθημερινότητας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Αισθηματικά:
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρασε καλά και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Γενικά:
Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα, γιατί είναι σημαντικό να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Αισθηματικά:
Ο Άρης στον Κριό θα σε γεμίσει ερωτισμό και γοητεία. Θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Και αν δεν υπάρχει ταίρι, είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις πολύ καλή γνωριμία.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Γενικά:
Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές. Και λόγω ζωδίου είσαι από τα άτομα που με ότι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στην δουλειά σου η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν.Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικά:
Σήμερα μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με το ταίρι σου, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι κινήσου ανάλογα, γιατί θα κάνεις νέα γνωριμία.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Γενικά:
Αν βάλεις τα δυνατά σου, όλα θα πάνε καλά σε αυτά που θέλεις για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις την ποιότητα τής ζωής σου. Τώρα φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα.

Αισθηματικά:
Σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Θα κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στην ζωή σου, η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Γενικά:
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα κουραστείς και πολύ για να τελειώσεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολλές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν θα προκύψουν από συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά:
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αισθηματικά:
Μερικά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν στο καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία. 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3