-->

ΝΕΚΡΟΣ 18ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κατάκολο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανυποψίαστων λουομένων. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Αθανάσιος Καραχάλιος του Διονυσίου, από τον Άγιο Ιωάννη Πύργου...
είχε επισκεφθεί τον χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να απολαύσει το κυριακάτικο απόγευμα στην πισίνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή βγήκε, χωρίς όμως να διαφανεί ότι κάτι συνέβαινε.
Λίγο αργότερα, αποφάσισε να μπει και πάλι, αλλά τελικά η συνέχεια ήταν τραγική αφού, μετά από μερικά λεπτά, βρέθηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ξεκίνησε αγώνας δρόμου για την μεταφορά του στο νοσοκομείου Πύργου, ήταν όμως ήδη αργά, με τους γιατρούς απλώς να πιστοποιούν ότι ο 18χρονος είχε εκπνεύσει.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να προκύψουν μετά τις σχετικές αναλυτικές εξετάσεις, με τα ερωτηματικά να αφορούν κυρίως στο κατά πόσον το τραγικό συμβάν επήλθε από πνιγμό ή από άλλα αίτια που δεν έγιναν αντιληπτά.

http://fimotro.blogspot.com/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3