-->

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΛΕΩΝ-ΠΑΡΘΕΝΟ

 καρκινος 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι στο «μπεμπέ» ύφος του τύπου που βρίσκεται δίπλα σας δημιουργεί τρυφερά συναισθήματα ; Κάτι πάνω του σας είναι οικείο και σας θυμίζει κάποια οικογενειακή σας φιγούρα ; Τότε, κατά πάσα πιθανότητα έχετε δίπλα σας έναν Καρκίνο ! Ίσως, μάλιστα να μην είναι μόνος του αλλά να έχει φέρει και τη γιαγιά του, τα ανιψάκια του, τη μισή του οικογένεια ! Αυτό διευκολύνει τα πράγματα γιατί όλο και κάποιο παιδάκι θα σας βρέξει με το κουβαδάκι του και πιάσετε κουβέντα μαζί του. Θυμηθείτε ότι στο πρόσωπο ενός Καρκίνου μπορεί να συνυπάρχουν η ευαισθησία και η σκληρότητα και ότι η δεύτερη δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει γιατί είναι μόνο ένα «κέλυφος». Από κει και πέρα δεν έχει σημασία τι θα του πείτε αλλά ο τρόπος που θα του το πείτε. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο να μάθει πράγματα για σας, να ακούσει τις εμπειρίες σας όσο το να «ζεσταθεί» ψυχικά μαζί σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε, λοιπόν, με βάση το συναίσθημα και να διαθέτετε αρκετή ευαισθησία έτσι ώστε να διαισθάνεστε από πριν το τι μπορεί να τον πληγώσει. Αν ανήκετε στους πολύ παρορμητικούς και εγκεφαλικούς τύπους θα καταλάβετε γρήγορα ότι το πράγμα δεν τσουλάει και ότι ο άνθρωπος που σας συγκίνησε τόσο και που θέλατε να γνωρίσετε σαν τρελή γίνεται μπροστά σας όλο και πιο «μυγιάγγιχτος» και κλείνεται στο καβούκι του. Αντίθετα, αν ζητάτε την αίσθηση της ζεστασιάς και της πληρότητας που φέρνει η ανθρώπινη επαφή τότε ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος σας. Στον έρωτα είναι αρχικά ντροπαλός και θέλει ρομαντικές ατμόσφαιρες. Τον μπλοκάρει ότι το βίαιο και επιθετικό. Του αρέσουν οι θηλυκές - μητρικές γυναίκες, με πλούσιο στήθος και έντονες καμπύλες. Θα θυμάται για πολύ καιρό τις στιγμές που ζήσατε μαζί και ίσως σας αναζητήσει και μετά το καλοκαίρι.

 λεων


ΛΕΩΝ

Αυτόν τον τύπο δεν τον έχετε βάλει στο μάτι μόνο εσείς αλλά πιθανώς και δεκάδες άλλοι μια και είναι το αστέρι της περιοχής όπου παραθερίζετε. Εάν βρίσκεστε στην πλαζ ο τύπος αυτός θα είναι ο πιο μαυρισμένος, ο πιο μυώδης, ο πιο ακτινοβόλος, εκείνος που θα παίζει ρακέτες εντυπωσιακά κλέβοντας την παράσταση. Πρόσθετα χαρακτηριστικά του ; Ψηλός (συνήθως), καστανόξανθος, με μαλλί «χαίτη». Μιλάμε για ένα σύγχρονο πριγκιπόπουλο το οποίο θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον γαλαζοαίματη για να πλησιάσετε. Μετράει, πάντως και το να είσαστε εντυπωσιακά όμορφη, επιβλητική, γενναία. Θα τον εντυπωσίαζε π.χ. αν κάνατε μία εντυπωσιακή βουτιά από τον ψηλότερο βατήρα της πλαζ. Θα «έπιανε», επίσης, το να αδιαφορούσατε παντελώς γι' αυτόν και να αρχίζατε να χτενίζετε τελετουργικά το μακρύ ξανθό μαλλί σας. Πόντους στα μάτια του θα κερδίζατε και αν καθόταν δίπλα σας και σας έβλεπε να είσαστε το κέντρο προσοχής της παρέας σας. Το παρουσιαστικό μιας γυναίκας μετράει πολύ για τον Λέοντα που έχετε βάλει στο μάτι. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη μέρα που θα ζευγαρώσετε μαζί του. Θα βρεθείτε ξαφνικά να «παρελαύνετε» στις τοπικές καφετέριες, παραλίες, κεντρικές αρτηρίες κ.λ.π. για να επιδεικνύεστε στους ντόπιους «υπηκόους» σας και να αποσπάτε τον θαυμασμό τους. Στο ξενοδοχείο θα περνάτε λίγες μεν αλλά καυτές στιγμές. Ο Λέων διαθέτει αστείρευτη ενεργητικότητα και έναν ανεξάντλητο ερωτισμό. Προσέξτε, όμως, γιατί πάνω στην έξαψη του μπορεί να ξυπνήσει μέσα του η αγριόγατα και να σας κόψει καμιά δυνατή δαγκωνιά. Την ώρα του έρωτα καλό είναι να φωνάζετε και να ουρλιάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο, μια και ο άντρας αυτός λατρεύει τις γυναίκες που εξωτερικεύουν αυτό που νιώθουν (και που τον επαινούν διαρκώς).

 παρθενος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην εποχή μας δύσκολα βρίσκουμε ανθρώπους που να έχουν μέσα τους αγνά και ενάρετα στοιχεία. Να, όμως, που κάθισε δίπλα σας ένας τέτοιος. Καθάρισε προσεκτικά την άμμο από τα σκουπίδια και άπλωσε την ψάθα του. Έβγαλε τα ρούχα του, τα δίπλωσε κατά μήκος των τσακίσεων τους και τα έβαλε προσεκτικά στην τσάντα του. Από κει μέσα έβγαλε δεκάδες αξεσουάρ (μίνι ομπρέλα ηλίου, αντηλιακό, αλοιφή για τα τσιμπήματα αχινών και εντόμων κ.λ.π.). Σκέφτεστε παρακολουθώντας τον ότι πρόκειται για κάποιον υποχονδριακό τύπο όταν ξαφνικά, από κίνητρα που ούτε ο ίδιος ο ψυχίατρος σας θα μπορούσε να προσδιορίσει, σας δημιουργείται μία έντονη επιθυμία να τον γνωρίσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι γενικά ο Παρθένος είναι συνεσταλμένος και διακριτικός, οπότε θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Παρόλο το αρχικό «γκρινιάρικο» του ύφος θα αποδειχτεί πιο καταδεκτικός -ίσως και πιο φλύαρος- από ότι αναμένατε. Πριν κάνετε, όμως, αυτό το βήμα σκεφτείτε πρώτα μήπως μυρίζουν οι μασχάλες σας, μήπως έχουν πιάσει «μάκα» τα νύχια σας ή τα αυτιά σας, μήπως τα ρούχα σας είναι τσαλακωμένα και βρώμικα. Όλα αυτά ενοχλούν αφάνταστα έναν Παρθένο και αν τα δει πάνω σας όπως πηγαίνετε να του μιλήσετε είναι ικανός να το βάλει στα πόδια. Αν, όμως, είσαστε καθαροί, τακτικοί, θρησκευόμενοι και έχετε ατσαλένια νεύρα τότε βρήκατε το ταίρι σας ! Από σεξ, τώρα, πως τα πάμε ; E, μη τα ζητάμε και όλα. Ένας Παρθένος είναι βασικά εγκεφαλικός τύπος, του αρέσει να μιλάτε την ώρα του σεξ και είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς (όχι, όμως, σε ότι θεωρεί «βρόμικο»). Δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ηφαίστειο αλλά θα κάνει το παν για να σας ευχαριστήσει. Αφήστε που θα σας επισκευάσει και το καζανάκι που τρέχει στο ξενοδοχείο σας.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3