-->

Ομολογία αδυναμίας από το κράτος


Η επίσημη ομολογία της αδυναμίας του κράτους να ελέγξει τους εισπρακτικούς του μηχανισμούς εκδόθηκε ύστερα από σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών. Το θέμα της σύσκεψης ήταν φυσικά η επιτάχυνση των εισπράξεων και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, των οποίων η είσπραξη θα γίνει αποκλειστικά από ιδιωτικές εταιρίες. Αυτό παρά τις άφθονες καταγγελίες περί των εισπρακτικών εταιριών που είχαν προσλάβει οι τράπεζες για να κάνουν ακριβώς αυτή την δουλειά.


Την ίδια ώρα ο Φ.Πετσάλνικος είπε ότι τα ονόματα των βουλευτών που απαιτούν αναδρομικά δεν θα δημοσιοποιηθούν εκτός και αν η Βουλή ζητήσει για λόγους υψηλού δημοσίου συμφέροντος τα ονόματα τους. Βλέπουμε οπότε φανερά τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που επικρατούν στην δημόσια ζωή του τόπου και την πλήρη αδυναμία του κράτους να ελέγξει το ίδιο του το υδροκέφαλο, κομματικόδημιουργημένο σώμα.

Είναι, βέβαια, απορίας άξιον πως ένα “ψάρι” με “βρωμισμένο κεφάλι” περιμένει να “μυρίζει ωραία”, εκτός αν φυσικά κάποιος “κόψει” αυτό το “κεφάλι”. Τότε είναι πιο πιθανό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

xryshaygh.wordpress.com

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3