-->

Μήνυση Κούγια, συνελήφθη στην... TV ο Μπέος

 
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα 20-6-2011 και ώρα 19:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τα ονόματα τους αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αμέσως κατά του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου άρχισε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τους και αυτή τη στιγμή καταζητούνται από την αστυνομική διεύθυνση Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας είχε προσωπική επαφή με τον επικεφαλής της αστυνομικής διευθύνσεως Βόλου κύριο Κάτσικα ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η αστυνομική διεύθυνση Βόλου, θα κάνει όλες τις ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες στα όρια του αυτοφώρου το οποίο εκπνέει αύριο βράδυ τα μεσάνυχτα".


Αξίζει να σημειωθεί ότι έως αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο δεν είχε συλληφθεί αλλά βγήκε και στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής, όπου επιτέθηκε στο Αλέξη Κούγια με χαρακτηρισμούς όμοιους με εκείνους που περιέχονταν στην απογευματινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

http://www.contra.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3