-->

Dancing with the Stars: Σχόλια από την πρεμιέρα. Βίντεο


Dancing with the Stars: Σχόλια από την πρεμιέρα. Βίντεο


Το σύστριγγλο έγινε στο πρώτο live του «Dancing With The Stars»: άγχος είχε η παρουσιάστρια, άγχος η επιτροπή, άγχος και οι διαγωνιζόμενοι! Μόνο η Ευγενία Μανωλίδου -που δεν θα μπορούσε να μην εμφανιστεί- δεν ήταν αγχωμένη, ενώ ένα από τα ζευγάρια κατέφτασε με καθυστέρηση. Όσο για το green room; Την δόξα έκλεψε η Μαίρη Συνατσάκη, που έλεγε ό,τι της κατέβαινε

Λαμπερή δεν την λες την έναρξη του σόου, αφού η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε απλά συνοδευόμενη από τον περσινό νικητή χορευτή, Θοδωρή Παναγάκο και μας καλωσόρισε πριν συστήσει την κριτική επιτροπή.

Φυσικά, το Ζετάκι είχε έναν καλό λόγο για τον Γιάννη Λάτσιο, που τον χαρακτήρισε μέχρι και... «σούπερ χορευτή» λόγω των όσων είδαμε στο τρέιλερ του σόου. Είχε, όμως και παραπονάκι, αφού διαμαρτυρήθηκε για το ακουστικό λέγοντας: «ξέρετε, αυτό είναι το γνωστό τικ λόγω του ότι μου φεύγει το ακουστικό». Εμείς το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ο floor manager ακούει;
Πάντως, ο Λάτσιος είχε την τιμητική του... Από γιουχάισμα μέχρι φιλί πήρε ο διευθυντής - κριτής! Το γιουχάισμα ήρθε από τον κόσμο όταν έβαλε 6 στον Αργύρη Αγγέλου ενώ οι υπόλοιποι κριτές τον βαθμολόγησαν με 7 και το φιλί από την Νάντια Μπουλέ για τα θετικά σχόλια που της έκανε!

Τα 14 ζευγάρια που παίρνουν μέρος φέτος είναι (με την σειρά που εμφανίστηκαν): Μαριέττα Χρουσαλά και Θοδωρής Παναγάκος, Γιώργος Γερολυμάτος και Φωτεινή Παπασταύρου, Ναταλία Δραγούμη και Γιούρι Δημητρόφ, Κώστας Μαρτάκης και Μαρία Αντιμισάρη, Νίκη Ξάνθου και Δημήτρης Κρανιάς, Γιώργος Χρανιώτης και Τζένη Νικολέτζου, Αγγελική Ηλιάδη και Ηλίας Βούρτσης, Νάσος Γαλακτερός και Άννα Πολύζου, Νάντια Μπουλέ και Θάνος Πισανίδης, Μαρία Τσουρή και Πάνος Ξυλάς, Νατάσσα Καλογρίδη και Βαγγέλης Χολέβας, Τρύφωνας Σαμαράς και Κλόντια Άννα Στόγια, Ελεονώρα Μελέτη και Ηλίας Λαδάς.

Αν μετρήσατε τα ονόματα και τα βρήκατε λιγότερα, δεν κάνετε λάθος: από την παρουσίαση απουσίαζε το 14ο ζευγάρι, ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ Ματθαικάκη, καθώς -όπως μας ενημέρωσε η Ζέτα- ο ηθοποιός άργησε λόγω της παράστασής του στο θέατρο.

Πάλι καλά που δεν έλειπε και η Ευγενία Μανωλίδου (λείπει ο Μάρτης από την Σαρκοστή;), η οποία βγήκε στην σκηνή ως παρουσιάστρια του «Daily» και είπε τα δικά της. «Ένας χρόνος πέρασε και ακόμα τρέμουν τα πόδια μου εδώ πάνω», είπε η Ευγενία και μίλησε με την Ζέτα για... τις μελανιές, οι οποίες, όπως είπε, δεν της λείπουν.

Στις ατραξιόν της βραδιάς, πάντως, θα βάλουμε την... εξέδρα της Μαριέττας Χρουσαλά: και ο σύζυγος εκεί και η πεθερά! Δίπλα δίπλα με την μαμά Μαριγώ καθόταν ο Λεό Πατίτσας, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την συμμετοχή της αγαπημένης του και ικανοποιημένος από την εμφάνισή της. Αν ήθελε ας έκανε αλλιώς... να πέσει παντόφλα στο σπίτι; Α πα πα...

Η επιτροπή ήταν μαζεμένη αφού πάνω από 7 δεν έβαλε και «τάραξε» το 5αρι. Αυτό έκανε την Ζέτα να προτείνει στους κριτές να μην σκύβουν να πάρουν τις ρακέτες με τα νούμερα αλλά να κρατούν συνεχώς μπροστά τους το 5 και το 6. Βέβαια, ο τρόπος που κούνησε το χέρι της παρέπεμψε στο... στοματικό έρωτα, κάτι που σχολίασε ο Γιάννης Λάτσιος (όχι που θα το άφηνε να πέσει κάτω). «Δεν έκανα αυτή την κίνηση, έκανα αυτήν την κίνηση», απάντησε η παρουσιάστρια και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Στα... μετόπισθεν, η Μαίρη Συνατσάκη μάλλον κάπου χάθηκε στο green room αφού το άγχος της την έκανε να λέει ό,τι να ΄ναι! Θέλετε παραδείγματα; «Six six six six the number of the beast» και «ομοφωνία, τάξη, ασφάλεια» είναι μόνο δύο από όσα ξεστόμισε!
Λόγω του ότι σήμερα οι stars πήραν το βάπτισμα του πυρός, αποχώρηση δεν είχαμε, ούτε όμως και ψηφοφορία από το κοινό! Αυτά, από την επόμενη Κυριακή...





 

http://www.madata.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3