-->

Πιπεράτες στάσεις σεξ στο κρεβάτι σας!

sex-coupleΠάντα υπάρχουν καινούργια πράγματα να κάνουμε στο κρεβάτι, ακόμα και αν είμαστε με τον ίδιο άνθρωπο δεκαετίες! Δώστε μια πιο πιπεράτη πινελιά στις συνευρέσεις σας με τις παρακάτω προτάσεις!
















69Βολικό 69!
Σ’ αρέσει το 69 αλλά σε… «πνίγει»; Δοκίμασε αυτή την παραλλαγή! Είναι βολική και δίνει απόλυτη πρόσβαση ώστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για  να χαρίσετε ευχαρίστηση στο/η στύντροφό σας.!




68hersΚαι
68!
Θέλεις να κάνεις ένα δώρο στην καλή σου; Κάνε της στοματικό μ’ αυτή τη στάση! Η απόλαυση στο 100%! Αφοσιώνεσαι στην απόλαυσή της ενώ αυτή χαλαρώνει και το απολαμβάνει! Στη συνέχεια έρχεται η δική σου σειρά! Τώρα θα εστιάσει αυτή στη δική σου απόλαυση ενώ εσύ θα χαλαρώνεις και θα απολαμβάνεις! Μία σου και μία μου δηλαδή….



68his







acrobatΤο πέταγμα!
Μη φοβάστε! Δε θα χρειαστεί να…κρεμαστείτε από κάπου! Απλά θα πρέπει να έχετε λίγη ισορροπία για να πετύχετε αυτή τη στάση… Στην ουσία ο άντρας κάνει όλες τις κινήσεις και η γυναίκα αφήνεται φωνάζοντας “Jack I’m flying”! Μην παρεξηγηθείτε…εσάς εννοεί!




apsidaΗ
αψίδα!
Αυτή η στάση είναι ιδανική για τους άντρες που χρειάζονται μερικές…οδηγίες για το που πρέπει να πάνε, αλλά και για τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη βαθιά διείσδυση! Μια στάση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε! Αν η γυναίκα είναι και λίγο γυμνασμένη θα είναι ακόμα καλύτερα, αφού χρειάζεται λίγη δύναμη στα πόδια…



arm_chairΗ
πολυθρόνα!
Όχι τόσο βολική όσο η πραγματική πολυθρόνα, αλλά σίγουρα διαφορετική από τα συνηθισμένα! Κι εδώ πάλι χρειάζεται συντονισμός των συντρόφων και λίγη δύναμη στα χέρια για να μη βρεθείτε κάτω από το κρεβάτι!




gefyraΗ γέφυρα!
Στάση που χρειάζεται λίγο κόπο αλλά η ευχαρίστηση είναι εγγυημένη! Προσφέρει βαθιά διείσδυση αλλά και πανοραμική θέα του κορμιού της, που είναι αρκετά αφροδισιακό από μόνο του! Βάλτε όλη σας τη δύναμη και πάμε!




downstrokeΠόδια
πάνω!
Φτάνοντας στο….τέλος (!) με τη στάση αυτή! Είναι γι’ αυτούς που τους αρέσουν οι προκλήσεις, αφού η αίσθηση που θα δώσει και στους δύο συντρόφους θα τους ανταμείψει απόλυτα! Μη σας φοβίζει, δεν είναι τόσο η όσο φαίνεται!


medchannel.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3