-->

Πασίγνωστη τραγουδίστρια,πρώτο όνομα της πίστας εμπλέκεται με τους νονούς



Σοκ στη νυχτερινή Αθήνα, αφού μπλέκουν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας στο αδίστακτο κύκλωμα των νονών. Μία από τις πιο δημοφιλείς λαϊκές τραγουδίστριες κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση επιχειρηματία και πρώην συντρόφου της (πάει κάπου το μυαλό σας;) . Η γνωστή κυρία του πενταγράμμου είχε ζητήσει τη βοήθεια του αρχηγού μιας από τις συμμορίες προκειμένου να πάρει πίσω τα 500.000 ευρώ που της όφειλε ο επιχειρηματίας. Μάλιστα είχε τάξει στον νονό ότι αν γινόταν η δουλειά θα του έδινε τα μισά χρήματα και δύο χρυσά ρολόγια.
Η γνωστή τραγουδίστρια, που το όνομα της φιγουράρει στην ογκώδη δικογραφία που σχημάτισε η Ασφάλεια σε βάρος των πιο σκληρών ομάδων του υποκόσμου, είχε πάρει τηλέφωνο έναν από τους αρχηγούς των τεσσάρων συμμοριών προκειμένου να βάλει ανθρώπους του να «συνετίσουν» τον επιχειρηματία και να τον… πείσουν να της δώσει τα χρήματα που της χρωστούσε.
Ο αρχηγός της συμμορίας, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για βαρύτατα κακουργήματα, έδωσε εντολή στους ανθρώπους του έξω από τη φυλακή να βοηθήσουν την κυρία. Μάλιστα -όπως αναφέρεται -στη δικογραφία σε μία από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ ακού­γεται ο αρχηγός να «βάζει χέρι» στον άνθρωπο του, γιατί είχε αργοπορήσει τη δουλειά, η οποία μάλιστα ήταν και ακριβοπληρωμένη.
Η τραγουδίστρια που ήρθε σε επαφή με τον φερόμενο ως αρχηγό, ο οποίος μάλιστα ήταν στη φυλακή, του υποσχέθηκε πως εάν πάρουν τα 500.000 ευρώ θα του δώσει τα μισά, δηλαδή 250.000 ευρώ και δύο χρυσά επώνυμα ρολόγια. Η πίεση λοιπόν του αρχηγού προς τον «στρατιώτη» του ήταν μεγάλη. Εκείνος από την πλευρά του δικαιολογείται ότι η δουλειά δεν έγινε λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή.
Η εξέλιξη είναι άγνωστη καθώς στην Ασφάλεια δεν είχαν άλλες συνομιλίες. Ξαφνικά τα κινητά τόσο του νονού όσο και της γνωστής τραγουδίστριας σίγησαν, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να μη μάθουν την εξέλιξη της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση αναμένεται να ζητήσει από τη γνωστή τραγουδίστρια να δώσει εξηγήσεις για τις συνομιλίες που είχε με τον γνωστό κακοποιό.
Πηγή: Espresso

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3