-->

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα επεισόδια στο ντέρμπι


Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν τα επεισόδια στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σε έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελία Πειραιά, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, αναφέρει ότι η έρευνα για τα επεισόδια πρέπει να γίνει προσωπικά από τον εισαγγελέα Πειραιά και όχι από την αστυνομία, να ληφθεί υπόψη το αμοντάριστο βίντεο, να ελεγχθεί πώς μπήκαν στο γήπεδο τα καπνογόνα και να ζητηθούν αναφορές από τις παριστάμενους στο γήπεδο εισαγγελείς.

Προειδοποίηση προς τη Σούπερλιγκα ότι η στρόφιγγα των κρατικών χρηματοδοτήσεων θα κλείσει αν συνεχιστούν τα φαινόμενα βίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο απηύθυνε στο μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή» ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής.

«Η Σούπερλιγκα δεν είναι σε θέση να διοργανώνει πρωταθλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τόνισε ότι είναι η τρίτη φορά φέτος, επισημαίνοντας ότι «ο κανονισμός είναι ανεπαρκέστατος». «Θα έπρεπε να υπάρχει ποινή μηδενισμού της ομάδας, ζητάμε την τροποποίηση του κανονισμού της ΕΠΟ ως προς αυτό» υπογράμμισε.

Την ίδια ώρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Εμμανουήλ Αντωνάκης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, του γενικού αρχηγού του συλλόγου Τάσου Μητρόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, με θέμα συζήτησης τη βία στα γήπεδα, με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι το πρόβλημα της βίας είναι συνολικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, ενώ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το νομοσχέδιο περί βίας.

skai.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3