Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Στάση εργασίας σε ΜΜΜ

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/11/13-stasi-ergasias-athina-mmm.html 
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής. Στους βασικούς οδικούς άξονες επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο εξαιτίας της στάσης εργασίας των εργαζομένων σε μετρό, τρένο και προαστιακό.

Σήμερα, χωρίς μετρό παραμένει η Αθήνα από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9 το πρωί, ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τη στάση εργασίας στο Μετρό εξήγγειλαν για σήμερα οι εργαζόμενοι τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους τα εξής: «Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ απαντάμε άμεσα και συνεχίζουμε το πρόγραμμα των δράσεων μας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 13/11/17 από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9 η ώρα το πρωί. Προχωράμε άμεσα και δυναμικά για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης»

Υπενθυμίζουμε ότι και για την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Στάση εργασίας σε τρένα και προαστιακό


Στο μεταξύ Τρίωρη στάση εργασίας μεταξύ 10 πμ με 1 μμ θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα τα δυο σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠΕ και ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

«Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο. Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση - φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού. Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.
in.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive