-->

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Εγκυος η σύζυγος του 35χρονου που σκότωσε την 44χρονη ερωμένη του και αυτοκτόνησε


Στο πένθος βυθίστηκαν δυο οικογένειες στη Σαλαμίνα μετά το έγκλημα πάθους που έγινε χθες το βράδυ. Ο 35χρονος σκότωσε την 44χρονη ερωμένη του και μετά αυτοκτόνησε. Τώρα νέες πληροφορίες λένε ότι η σύζυγος του 35χρονου που μάλιστα βρήκε τα πτώματά τους στο γκαράζ του σπιτιού τους είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης!
Η σύζυγος του 35χρονου λιμενικού, που φέρεται να είναι έγκυος, εντόπισε τις σωρούς του νεκρού άντρα της και της 44χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού. Λίγο αργότερα θα μάθαινε και για την παράνομη σχέση τους.
 
Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και ο άντρας στο κεφάλι, ενώ το πιστόλι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Η πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο είναι πως ο πιθανόν ο 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 44χρονη και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Οι πιο τραγικοί πρωταγωνιστές όμως της ιστορίας αυτής είναι η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού, η οποία, σύμφωνα με γείτονες, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγος της 44χρονης και τα δύο τους παιδιά μόλις 8 και 10 ετών! Η θυελλώδης σχέση του 35χρονου με την 44χρονη οδοντοτεχνικό, ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το 2012, ενώ ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού παντρεύτηκε μόλις πριν έναν χρόνο. Τα δύο ζευγάρια είχαν καλή σχέση μεταξύ και συχνές και κοινές εξόδους, όμως η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού δεν προκύπτει να είχε καταλάβει το παραμικρό.
Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο πυρίτιδα δεν βρέθηκε στα χέρια κανενός εκ των συζύγων των θανόντων, παρά μόνο στο χέρι του 35χρονου.
Τον τελευταίο καιρό, ο σύζυγος της 44χρονης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε μεταξύ της συζύγου και του κατά 9 χρόνια νεότερου της φίλου τους και της ζήτησε εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη παραδέχτηκε στον άντρα της, την ύπαρξη αυτής της σχέσης και εκείνος της είπε πως την συγχωρεί για χάρη των δύο τους παιδιών, αρκεί να σταματούσε εδώ και τώρα... Ο σύζυγος της οδοντοτεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντησε πριν τη γυναίκα του τον λιμενικό και χωρίς να υπάρξει προστριβή τον κάλεσε να σταματήσει αυτή τη σχέση. Η 44χρονη αποφάσισε να καλέσει τον εραστή της και να του ανακοινώσει με τη σειρά της το τέλος της σχέσης τους για να μη διαλυθεί η οικογένειά της, όμως το πάθος είχε ήδη οπλίσει το χέρι του.

http://www.filathlos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3