-->

Παρμενίων 2018: Ηχηρό μήνυμα αποτροπής από τους Εθνοφύλακες στο Καλπάκι - ΦΩΤΟ

 https://freshsnews.blogspot.com/2018/10/11-parmeniwn-2018-hxhro-mhnyma-apotrophs-apo-tous-e8nofylakes-sto-kalpaki.html
 Στο πλαίσιο της μεγάλης Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης "Παρμενίων 2018", οι Εθνοφύλακες του ΤΕΘ Καλπακίου έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αποτροπής πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), υπό το βλέμμα του Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη.

Το διήμερο 07 και 08 Οκτωβρίου 2018, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ//EU-OHQ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας «VIIΙ ΜΠ ΗΠΕΙΡΟΥ».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε, στο Πολεμικό Στρατηγείο του Σχηματισμού, για τη δραστηριότητα των Μονάδων της Ταξιαρχίας, στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - 2018» και παρακολούθησε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων, που διεξήχθη από τους Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου.

Επιπροσθέτως, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς παρακολούθησε τη μετακίνηση με αρματοφορείς, των αρμάτων της 8ης Επιλαρχίας Αναγνώρισης και στην συνέχεια επισκέφθηκε τον χώρο εκπαίδευσης του 8ου Λόχου Μηχανικού.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ΤΑΜΣ:































 

http://www.onalert.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3