-->

Οργή για την «κλεφτή» και στημένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι

 https://freshsnews.blogspot.com/2018/07/30-orgi-gia-tin-klefti-kai-stimeni-episkepsi-toy-alexi-tsipra-sto-mati.html
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την περιοχή της τραγωδίας στο Μάτι, μία εβδομάδα μετά την καταστροφική πυρκαγιά με τους 91 νεκρούς και τους 25 αγνοούμενους.
Απροειδοποίητα και με δική του κάμερα στα καμένα
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς πραγματοποιήθηκε απροειδοποίητα, χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες. Μάλιστα εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μάτι την ώρα που οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών μέσων είχαν φύγει από την περιοχή και είχαν πάει στη Ραφήνα, προκειμένου να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4 που χτύπησε στον λιμενοβραχίονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας έφτασε στην περιοχή της τραγωδίας στις 8:40.
Όπως έγινε γνωστό, περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι, ενώ τον ακολουθούσε δική του κάμερα. Κάτοικοι στην περιοχή δεν υπήρξαν, προφανώς για να αποφύγει ο πρωθυπουργός τις δυσάρεστες συνέπεις της οργής.
Κλειστά στόματα για την επίσκεψη από στρατιωτικούς και κατοίκους 
Οι στρατιωτικοί με τους οποίους μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση του iefimerida.gr είπαν «ο πρωθυπουργός ζήτησε ενημέρωση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο». 
Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ούτε ο κάτοικος της περιοχής με τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός θέλησε να πει κάτι, λέγοντας: «Ο,τι θέλετε να μάθετε, να το μάθετε από την κυβέρνηση».
Οργή στο Τwitter
Η επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι, πάντως, προκάλεσε οργή και στα social media, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο την απόφαση του πρωθυπουργού να πάει στην περιοχή σαν κλέφτης, σε μια απόλυτα περιφρουρημένη επίσκεψη.
ΝΔ: Σαν τον κλέφτη στο Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον
«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».
ΚΙΔΗΣΟ: Η κυβέρνηση συνεχίζει τις επικοινωνιακές κινήσεις
«Η κυβέρνηση συνεχίζει τις επικοινωνιακές κινήσεις, αγνοώντας την οργή που προκαλεί κάθε τέτοιος χειρισμός. Θα τους προτείναμε να ξεχάσουν για λίγο τις κάμερες και να βρουν τον τρόπο να θωρακίσουν ΑΜΕΣΑ τους πολίτες από τα αίτια που συνέβαλαν δραματικά στην τραγωδία της περασμένης Δευτέρας - το καλοκαίρι και οι κίνδυνοι του είναι ακόμα μπροστά μας. Μπορούν να το κάνουν; Μάλλον όχι».
Γεωργιάδης: Πήγε σαν τον κλέφτη
Σφοδρή ήταν η κριτική από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι. Ο κ.Γεωργιάδης έγραψε στο twitter «Για να απαντήσει στις κατηγορίες ότι δεν έχει πάει στον τόπο της τραγωδίας, πήγε σήμερα ξαφνικά σαν τον κλέφτη, δεν ανακοινώθηκε πουθενά και από τις φωτό δεν είδε κανέναν απολύτως πλην του @d_tzanakopoulos και στρατιωτών, πυροσβεστών κλπ και οι δύο τρεις πολίτες για ξεκάρφωμα».
 


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3