-->

Ο «Θησέας» φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Ο «Θησέας» φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιόνιαΝεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται το  Σάββατο σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ανατολικά και νότια. Το βαρομετρικό χαμηλό «Θησεάς» που είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας έως και αύριο το μεσημέρι.

Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 9 μποφόρ στα βόρεια τμήματα του Αιγαίου. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Αττική
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως στη Πάρνηθα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 500 μέτρα).
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 09 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια - παράκτια τμήματα. Βαθμιαία χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και Θράκη κυρίως στα παράκτια τμήματα. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 01 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το βράδυ στα βόρεια ημιορεινά πάνω από τα 400 μέτρα.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας και της Στερεάς (από τα 200 - 300 μέτρα).
Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ. Στα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 06 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασια: από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

http://www.tanea.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3