-->

Βήμα-βήμα το τέλειο metallic smokey eye μακιγιάζ για τις γιορτές, με τη βοήθεια της Urban Decay!


Λιγότερο από μισός μήνας έχει μείνει μέχρι να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα, και όλες μας είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένες. Τόσο ενθουσιασμένες, είναι η αλήθεια, που από τώρα διαλέγουμε τα μακιγιάζ που θα τιμήσουμε τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Ανάμεσα στις επιλογές μας επικρατούν έντονα μεταλλιζέ και ματ χρώματα, και έτσι αποφάσισα να σε οδηγήσω βήμα-βήμα έτσι ώστε να φτιάξεις μαζί μας το πιο εντυπωσιακό metallic smokey eye μακιγιάζ που έχεις φτιάξει ποτέ. Όλα αυτά με τα πιο κατάλληλα προϊόντα, φυσικά από την Urban Decay!
Όπως ξέρεις, το μακιγιάζ σου πρέπει πάντα να είναι ισορροπημένο. Μπορείς να δώσεις πολλή ένταση στα μάτια κρατώντας τα χείλη ουδέτερα, ή το ανάποδο. Έτσι ώστε να έχεις την ελευθερία που θες, εμείς προτείνουμε τις 2 καινούριες παλέτες της Urban Decay, τη Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette για τα μάτια και τη Vice Metal Meets Matte Lipstick Palette για τα χείλη! Και τώρα για να μπούμε στο ζουμί…
Αφού φορέσεις το foundation σου επέλεξε την αγαπημένη σου σκιά ανάμεσα στα πιο έντονα χρώματα της παλέτας (ιδανικά προτείνω μπλε ή μπλε-πράσινο αν έχεις γαλάζια μάτια, χρυσό για καστανά, πράσινο για μελί και ασημί για σκούρα καστανά) και άπλωσε μία μέτρια έως αρκετή ποσότητα πάνω στα βλέφαρα.
Και τώρα μουτζούρωσε με τα δάχτυλά σου! Με προσεκτικές κινήσεις άπλωσε τη σκιά μέχρι και πάνω από το κόκκαλο του ματιού (κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και προς τα έξω). Αν η σκιά σου απλώνεται υπερβολικά διόρθωσε με μία μπατονέτα, ενώ αν δεν απλώνεται αρκετά πρόσθεσε λίγη παραπάνω ποσότητα. Μουτζούρωσε τη σκιά σου μέχρι να σου αρέσει το αποτέλεσμα και ύστερα πρόσθεσε λίγο (ή πολύ, ό,τι προτιμάς) από το αγαπημένο σου eyeliner στις ρίζες των βλεφαρίδων.
Κλείσε το look των ματιών σου με την αγαπημένη σου μάσκαρα!
Αν θες να δώσεις περισσότερη ένταση στα χείλη, επέλεξε μία από τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις (ροδαλό μπεζ, εκρού ή άλλη).
Και τώρα για τα χείλη! Αν επέλεξες ένταση στα μάτια, διάλεξε την αγαπημένη σου matte απόχρωση (ένα nude-ροζ ή ένα cool λιλά αποτελεί πολύ καλή επιλογή – πάντα να σκέφτεσαι αν τα χρώματα που επιλέγεις ταιριάζουν μεταξύ τους), ενώ αν επέλεξες ουδέτερη απόχρωση στα μάτια επέλεξε ένα έντονο μεταλλιζέ κραγιόν από την παλέτα σου (το πολυτονικό κόκκινο και το βαθύ καφεκόκκινο θα σε εντυπωσιάσουν). Αν σκοπεύεις να μείνεις όλη τη βραδιά έξω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την αντίστοιχη απόχρωση 24/7 Glide-On Lip Pencil του κραγιόν σου, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να το «φτιάξεις» για πάρα πολλές ώρες! Εφάρμοσε μία ικανοποιητική ποσότητα κραγιόν στα χείλη σου κι είσαι έτοιμη!
 Λίγη από την αγαπημένη σου πούδρα, λίγο bronzer στα μάγουλα, λίγο setting spray (προαιρετικά) και το έντονο metallic smokey eye μακιγιάζ σου είναι έτοιμο!

 http://xmaslife.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3