Μοσχάρι με μπρόκολο, σοτέ

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/10/19-moshari-me-mprokolo-sote.html
Πιάτο ασιατικού τύπου, σε μια εύκολη παραλλαγή. Απόλυτα υγιεινό και εξαιρετικά νόστιμο, τολμήστε το.
Η συνταγή είναι ιδανική για μοσχάρι ή και για κοτόπουλο.
Υλικά
  • 700 γραμμάρια μοσχάρι κόντρα φιλέτο
  • 1/2 κιλό μπρόκολο
  • 1/2 φλυτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγο τζίτζερ φρέσκο
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Κόψτε το κρέας σε λωρίδες, λεπτές
  • Σε βαθύ τηγάνι, ή γουόκ, βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κρέας για 7-10 λεπτά
  • Αφήστε το στην άκρη -Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι
  • Πλύντε καλά και ρίξτε το μπρόκολο για 5-10 λεπτά (ανάλογα αν σας αρέσει al dente)
  • Ρίξτε στο τηγάνι το φρέσκο τζίτζερ σε φετούλες, την σάλτσα σόγιας, το σκόρδο ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι
  • Προσθέστε και το σουσάμι
  • Προσθέστε στο τηγάνι και το κρέας και αφήστε για ακόμη 3-5 λεπτά
  • Ετοιμο, σερβίρεται ζεστό!


Πηγή: efimerida.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.



Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive