-->

Οριστικό: Ο Τσίπρας στις ΗΠΑ! Συνάντηση με Τραμπ

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/29-oristiko-o-tsipras-stis-ipa-synantisi-tramp.html 
Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, φαίνεται πως μετατρέπεται σε… οριστική απόφαση! Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου.
Τις πληροφορίες μεταδίδει το mignatiou.com. Και αναφέρει πως η  ημερομηνία της επίσκεψης έκλεισε χθες, Πέμπτη 28.09.2017.Τραμπ
Τσίπρας στις ΗΠΑ: Η «ακτινογραφία» της συνάντησης με Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται σημαντική, καθώς θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα.
Ο Ντόναλντ  Τραμπ δεν αναμένεται να ανακοινώσει κάποια… δραματική αλλαγή για το μείζον θέμα της οικονομίας. Σίγουρα. όμως, θα αναφερθεί στην ανάγκη επενδύσεων, και θα υποστηρίξει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό υποστήριξε διπλωματική πηγή. ΗΠΑ
Επίσης επιθυμεί να συζητήσει με τον κ. Τσίπρα για το θέμα της Σούδας. Ένα θέμα για το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου, οι Αμερικανοί… “καίγονται”.
Είναι ένα θέμα για το οποίο ο Λευκός Οίκος θα προσπαθήσει να λάβει τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού στη διάρκεια της επίσκεψης.
Μετά τον Ομπάμα… Τραμπ!
Σημειώνεται εδώ, πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα συναντηθεί για πρώτη φορά με πρόεδρο των ΗΠΑ στην έδρα του… Πλανητάρχη. Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2015, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί με τον -τότε- πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στον Λευκό Οίκο.
Ο πρωθυπουργός συνοδεύονταν από την σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα. Το ίδιο φυσικά κι ο Μπαράκ Ομπάμα, που είχε στο πλευρό του την σύζυγό του, Μισέλ.
Τότε, βέβαια, η συνάντηση είχε γίνει κάπως… στα όρθια. Αυτή τη φορά θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα…
Δείτε την φωτογραφία από εκείνη την συνάντηση Τσίπρας
Πηγή: mignatiou.com
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi / Reuters

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3