-->

Survival Secret: Πίτσες για τους νικητές, φαγωμάρα για τους 'Αετούς'

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/19-survival-secret-pitses-gia-toys-nikhtes-fagwmara-gia-toys-aetous.html
Μια αποχώρηση, μια ίντριγκα και πολλά κουτιά πίτσα μας επεφύλασσε το νέο επεισόδιο του reality επιβίωσης
Το reality επιβίωσης του Epsilon επέστρεψε τη νέα εβδομάδα με χορταστικό επεισόδιο. Από το Survival Secrets της Δευτέρας δεν έλειψαν ούτε το δυνατό παιχνίδι, οι εντάσεις και οι ίντριγκες. Επιπλέον, το επεισόδιο περιελάμβανε το πρώτο συμβούλιο από το οποίο ανακοινώθηκε και η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι.


Στο στίβο, η ομάδα των "Αγωνιστών" κατάφερε να πάρει τη νίκη, προκαλώντας εκνευρισμό στου "Αετούς". Τα πρώτα παρατράγουδα ξεκίνησαν με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, ενώ τα "μαχαίρια" βγήκαν πίσω στην παραλία με κύριο αποδέκτη την Ιρένε Τροστ.
Και κάπως έτσι, η ομάδα των "Αγωνιστών" επέστρεψε στην παραλία όπου την περίμεναν κούτες μυρωδάτη πίτσα, αλλά και πολύτιμα εφόδια για την διαβίωση.
Δείτε το έπαθλο:

Σύννεφα στην καλύβα των "Αετών"

Οι επώνυμοι του παιχνιδιού, έχασαν το αγώνισμα και το έπαθλο και μάλλον και την ψυχραιμία τους. Η Ιρένε Τροστ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συμπαικτών της, αφενός γιατί αποκάλυψε πως πήρε για τον εαυτό της έναν καφέ την τελευταία φορά που η ομάδα επισκέφτηκε το παντοπωλείο και αφετέρου επειδή επισκέφθηκε την αντίπαλη ομάδα και πήρε ένα κομμάτι πίτσα.

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού

Στο τέλος της ημέρας, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο πρώτο συμβούλιο του Survival, όπου ο παρουσιαστής της εκπομπής ανακοίνωσε το όνομα της πρώτης παίκτριας που αποχώρησε. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, κάθε ομάδα επιλέγει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από τους αντιπάλους.

Από την διαδικασία της περασμένης εβδομάδα υποψήφιες ήταν η Κατερίνα Νάκα από τους Αετούς και η Εβελίνα Αντωνιάδου από τους Αγωνιστές.

Ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι θα έπρεπε να αποχωρήσει η Κατερίνα Νάκα, με την συμπαίκτριά της Μαρία Ματσούκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
news247.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3