-->

16 Χρήσεις του Λεμονιού που το κατατάσσουν ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα πάνω στη Γη

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/17-16-chrisis-tou-lemoniou-pou-to-katatassoun-ena-apo-ta-pio-chrisima-pragmata-pano-sti-g.html Τέλος


Πολλά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στον καθαρισμό του σπιτιού – απλά πρέπει να ξέρετε το σωστό τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε.



Φτιάξαμε μια λίστα με 16 ασυνήθιστες χρήσεις των λεμονιών. Θα τα δείτε με άλλα μάτια.
16. Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις…
Πολλά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στον καθαρισμό του σπιτιού – απλά πρέπει να ξέρετε το σωστό τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε.
Φτιάξαμε μια λίστα με 16 ασυνήθιστες χρήσεις των λεμονιών. Θα τα δείτε με άλλα μάτια.
16. Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις.
83
Ξεφλουδίστε ένα λεμόνι, ρίξτε 150 ml ξίδι και αφήστε το όλο το βράδυ. Το πρωί προσθέστε 150 ml νερό. Αυτό ήταν. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι και χρησιμοποιήστε το σαν καθαριστικό για όλες τις χρήσεις.
15. Καθαρίστε τον πάγκο κοπής σας.
84
Διατηρήστε τον πάγκο κοπής σας καθαρό, χρησιμοποιώντας μισό λεμόνι σαν σφουγγάρι και χοντρό αλάτι για να τον τρίψετε. Αφήστε τον πάγκο για 10-15 λεπτά και μετά επαναλάβετε.
14. Δίνει λάμψη στα λευκά.
85
Για λευκότερα λευκά, μουλιάστε τα σε ένα μίγμα από χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα για μισή ώρα πριν τα πλύνετε.
Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!
13. Μανικιούρ.
86
Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό για δυνατά νύχια.
12. Ξεφορτωθείτε τις φακίδες.
87
Κόψτε μια φέτα λεμονιού και τρίψτε την απαλά στο πρόσωπο σας για να ξεφορτωθείτε τις φακίδες.
11. Βελτιώνει την πέψη.
88
Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι με άδειο στομάχι το πρωί για να βελτιώσετε την πέψη και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας.
10. Ετοιμάστε το τραπέζι σωστά.
89
Όταν έχετε φαγητά που τρώγονται με τα χέρια, καλό είναι να έχετε μερικά μπολάκια γεμάτα με νερό και χυμό λεμονιού για να καθαρίζετε τα χέρια σας.
9. Καθαρίστε τις συσκευές.
90
Καθαρίστε το ψυγείο σας με ένα σφουγγάρι που έχετε βουτήξει σε χυμό λεμονιού και ξεχάστε τις δυσάρεστες οσμές. Μπορείτε να φτιάξετε ένα αρωματικό χώρου με λεμόνι. Βάλτε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων σας και βάλτε το σε λειτουργία ή προσθέστε λίγο χυμό στον υγραντήρα.
8. Καλλιεργήστε λαχανάκια.
91
Στύψτε τον χυμό ενός λεμονιού και βάλτε τους σπόρους μέσα στην λεμονόκουπα. Μετά φυτέψτε τους στο χώμα μέσα στην γλάστρα από την λεμονόκουπα.
7. Ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες οσμές.
92
Βάλτε φρέσκιες φλούδες λεμονιού μέσα στα παπούτσια σας το βράδυ για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες οσμές.
6. Θήκη για ρεσό.
93
Οι άδειες λεμονόκουπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν θήκες για ρεσό. Βγάλτε την σάρκα και γεμίστε το λεμόνι με λιωμένο κερί. Μην ξεχάσετε το φιτίλι! Κολλήστε το στον πάτο.
5. Βελτιώνουν την γενικότερη υγεία.
94
Ο συνδυασμός χυμού λεμονιού και μαγειρικής σόδας έχει αλκαλικές, χωνευτικές και καθαριστικές ιδιότητες. Ρυθμίζει τα επίπεδα κακής χοληστερίνης, καθαρίζει το συκώτι και χαρίζει πλούσια ποσότητα βιταμίνης C. Βάλτε μαγειρική σόδα και χυμό μισού λεμονιού μέσα σε ένα ποτήρι μεταλλικό νερό και πιείτε το το πρωί. Επαναλάβετε για 2 εβδομάδες και σταματήστε για άλλες 2 εβδομάδες.
4. Καθαρίζει το ανοξείδωτο ατσάλι.
95
Οι φλούδες λεμονιού μαζί με την μαγειρική σόδα καθαρίζουν τέλεια το ανοξείδωτο ατσάλι.
3. Καθαρίζει τους λεκέδες από μούρα.
96
Τα φρέσκα μούρα κάνουν εύκολα λεκέδες. Ο χυμός λεμονιού μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα χέρια σας αλλά και τα ρούχα σας. Για τα ρούχα, πρώτα πλύντε τα με κρύο νερό και μετά μουλιάστε τα σε χυμό λεμονιού για μερικά λεπτά.
2. Εντομοαπωθητικό.
97
Ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού στα παράθυρα και τις πόρτες σας για να διώξετε τα μυρμήγκια. Για να ξεφορτωθείτε τα κουνούπια, βάλτε γαρίφαλο σε μισό λεμόνι.
1. Καθαρίστε τις μασχάλες σας.
https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/17-16-chrisis-tou-lemoniou-pou-to-katatassoun-ena-apo-ta-pio-chrisima-pragmata-pano-sti-g.html
Αν θέλετε να λευκάνετε τις μασχάλες σας, χρησιμοποιήστε λεμόνι. Η οξύτητα του θα λευκάνει το δέρμα και θα το απολεπίσει. Τρίψτε τις μασχάλες σας με μια χοντρή φέτα λεμονιού καθημερινά πριν το ντουζ. Μετά το ντουζ, μην ξεχάσετε την ενυδατική, γιατί το λεμόνι ξηραίνει το σώμα. Θα δείτε αποτέλεσμα σε 7 μέρες.
Credit: brightside.me

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3