Ζώδια: Οι προβλέψεις για 01 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια .
Κριός:Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι μια μέρα πιο διαφωτιστική από τις άλλες, γιατί θα είσαι σε θέση να σχηματίσεις την πλήρη εικόνα που αφορά στη ζωή σου. Κάποια δεδομένα που έρχονται στο φως ξεκαθαρίζουν το τοπίο και ξεδιαλύνουν τις καταστάσεις. Είναι πιο εύκολο τώρα να σου λυθούν απορίες και να βάλεις σε μια θέση ζητήματα και πρόσωπα που μέχρι τώρα ένιωθες πως δεν είχαν ξεκάθαρο ρόλο. Η αξία των εμπειριών σου είναι ουσιαστική και σε βοηθάει να κατανοήσεις πολλά.
Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε, η συμβουλή για εσένα σήμερα είναι να ακολουθήσεις μια πιο δημιουργική πορεία. Διώξε από πάνω σου ό,τι θεωρείται καθιερωμένο και συντηρητικό. Η ημέρα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοεί τις καινοτόμες ιδέες και τα τολμηρά βήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και μην αφήσεις τον φόβο να σε καθηλώσει και να εμποδίσει την πρόοδό σου. Ίσως ακόμη, είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις από το συρτάρι εκείνα τα σχέδια που έχεις από καιρό.

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε, η εμπειρία της ζωής σου έχει προσφέρει σημαντικά οφέλη και το ύψιστο αυτών είναι η σοφία που κουβαλάς πια. Χάρη σε αυτήν μπορείς να προβλέπεις τις εξελίξεις και είσαι σε θέση να ανταποκρίνεσαι με τον κατάλληλο τρόπο. Σύντομα, θα δεις θετικά αποτελέσματα από τη στάση σου αυτή. Κάποια σχέδια που έχεις φαίνεται να εξελίσσονται με μεγάλη επιτυχία. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου ακόμη περισσότερο. Στο μέλλον θα καταλάβεις την αξία τους.

Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε, η συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσηλωθείς περισσότερο στις δικές σου υποθέσεις και να αναλώνεσαι λιγότερο με τα ζητήματα των γύρω. Φαίνεται πως απασχολείς το μυαλό σου με προβλήματα που αφορούν στους άλλους με αποτέλεσμα να αφήνεις στην άκρη τα δικά σου και αυτό να σου προκαλεί άγχος. Βάλε προτεραιότητες και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε αποσπά από τους δικούς σου στόχους. 
ΛΕΩΝ
Στις 5 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, είναι πολύ πιθανόν να σας κυριεύσουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε μέχρι σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς.
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 5 με τον Άρη περνάει στο ζώδιό σας, θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευτείτε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ότι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΖΥΓΟΣ
Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα. Στις 30 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες. Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα. Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα. Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες. Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις που έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη, αλόγιστη ή εκρηκτική συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα. Στις 28 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως αυτός ο μήνας θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε. Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.

ΙΧΘΥΣ
Με την Πανσέληνο στις 6 στο ζώδιό σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνεύσετε τα χρήματά σας. Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν. Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχον συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος του μήνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive